Igralec je priznal, da je sprva mislil, da mu bo ta vloga končala kariero. Foto: Reuters
Igralec je priznal, da je sprva mislil, da mu bo ta vloga končala kariero. Foto: Reuters

V muzikalu bodo gledalci spremljali predzgodbo filma iz leta 2012, ki pojasnjuje, zakaj je Tatumov lik pozneje postal striptizer.

Zgodba Vročega Mika (Magic Mike) naj bi sicer vsebovala nekatere elemente iz Tatumovega resničnega življenja, igralec pa se bo tokrat pod muzikal podpisal kot producent. "To. Se. Dogaja," je igralec zapisal na Twitterju. "Pripravite se za Magic Mike - broadwayski muzikal."

V uradnem programu muzikala so zapisali, da bodo gledalci izvedeli predzgodbo uspešnega filma in vse podrobnosti, ki so vodile v to, da je Vroči Mike postal takšna uspešnica. "Muzikal bo luč sveta ugledal zaradi skupine neverjetno nadarjenih igralcev, je zabaven in noro seksi ... V bistvu točno to, zaradi česar je bilo gledališče tudi ustvarjeno."

Mike naj bi v predzgodbi službo v nočnem klubu sprejel zaradi velikih finančnih težav, na koncu pa se izkaže, da mu je delo tudi dejansko všeč, zaradi česar se znajde v sporu z očetom in partnerico, poroča Entertainment Online.

"Ko smo snemali film, sem se v ogledalu videl v tangicah in si rekel, da se lahko poslovim od svoje kariere," je v sporočilu za javnost razložil Tatum. "Zdaj pa skupina nagrajenih ustvarjalcev pripravlja muzikal na to temo, kar je zagotovo dokaz, da ima tudi bog rad striptizerje in striptizete. Ne bi mogel biti bolj navdušen za to novo poglavje zgodbe Magic Mika. Boston, pripravi se, pot na Broadway se začenja 30. novembra."