Paris se je v filmu Pledge This preizkusila v producentski vlogi, poleg tega pa je odigrala tudi eno izmed vlog. Foto: EPA
Paris se je v filmu Pledge This preizkusila v producentski vlogi, poleg tega pa je odigrala tudi eno izmed vlog. Foto: EPA
Paris Hilton
Parisin odvetnik je izjavil, da je Paris najbolj zasedena oseba na svetu.

Svetlolasa zvezdnica se je po izjavi, da se ne boji svinjske gripe, saj ne je svinjskega mesa, zopet znašla na straneh medijev s svojimi početji. Paris, ki se je znašla na sodišču zaradi tožbe ustvarjalcev filma Pledge This, je sodišču zaupala nekaj podatkov o sebi. Bogatašinja je tako na sodnikovo vprašanje, ali ima dnevnik, v katerega si zapisuje podatke, kot so, kje vse je nastopila in koliko poslovnih sestankov je imela, odgovorila: "Nikoli nisem pisala dnevnika, saj vse o sebi lahko izvem na Googlu."

Pevka, igralka in producentka
Med letoma 2006 in 2007 je Paris zaslužila kar 15 milijonov dolarjev, za kar je zaslužna tudi njena vloga v filmu Pledge This. Ustvarjalci filma tožijo Paris za 10 milijonov dolarjev, saj menijo, da pri filmu ni dobro opravila svojega dela, ki je vključevalo tudi promocijo filma.

Na sodišču je sodnik med drugim vprašal Paris o klicih med njo in producenti filma, Paris pa je odgovorila: "Nikoli ne vem, kdo me kliče, saj telefon konstantno izgubljam, zato imam vsaka dva ali tri tedne nov aparat." Med drugim je Paris dodala, da ne ve niti tega, koliko denarja na mesec porabi za telefon, saj nikoli v življenju ni videla računa zanj.

Sojenje se bo nadaljevalo junija, Paris pa se brani, da je svoje delo producentke opravila korektno. Na vprašanje, kakšno je delo producentov, je Paris odgovorila: "Ne vem natančno, morda to, da pripeljejo 'kul' ljudi v igralsko zasedbo."

D. S.