Katy te dni načrtuje podrobnosti poročne slovesnosti z Russlom Brandom. Foto: EPA
Katy te dni načrtuje podrobnosti poročne slovesnosti z Russlom Brandom. Foto: EPA

25-letna Katy Perry, ki je z uspešnico I Kissed a Girl, v kateri govori o všečnem poljubljanju z dekletom, zaslovela leta 2008, je po mnenju Joeja Levyja, urednika omenjene moške revije, "ne trojno, ampak četverno vroča". "Gre za občutek, ki ga dobiš, ko se zaveš, da je najpametnejša, najzabavnejša, najbolj kul punca, kar jih poznaš, tudi najlepša. In še precej dobro rolka," pojasnjuje Levy.

Katy opravila s hudo konkurenco
Priljubljena ameriška pevka je sicer na žalost številnih oboževalcev že oddana: zaročena je z razvpitim britanskim komikom Russllom Brandom. Prikupni Katy je uspelo premagati hudo konkurenco slavnih lepotic na Maximovi lestvici, med katerimi so tudi manekenka Brooklyn Decker, igralka iz Avatarja Zoe Saldana in zvezdnica Opravljivke Blake Lively.

Wildova, ki v seriji Zdravnikova vest igra biseksualno zdravnico, je z lanskega prvega mesta padla na 20. na letošnji lestvici, stalna favoritinija Angelina Jolie je padla za 10 mest na 38., igralka Lindsay Lohan pa se v lestvico najbolj vročih stotih sploh ni uvrstila.