Jennifer Aniston je imela že kar nekaj zvez, ki pa so se žal slej ali prej končale. Foto: EPA
Jennifer Aniston je imela že kar nekaj zvez, ki pa so se žal slej ali prej končale. Foto: EPA

Jennifer je imela, poleg zakona z Bradom Pittom, še kar nekaj neuspelih zvez. Mnogi menijo, da sta prav razpadli zakon in prebolevanje nekdanjega moža kriva za neuspešne zveze, ki so si sledile kot po tekočem traku.

Nazadnje se je "uradno" videvala z glasbenikom Johnom Mayerjem. Po koncu njune zveze so se pojavile govorice, da je našla tolažbo v igralcu Gerardu Butlerju. Sredi prejšnjega meseca sta s skupno večerjo z (nekdanjim?) Johnom spet spodbudila govorice, da sta par. Kakor koli, Jenn je še vedno "uradno" samska, saj z Johnom ponovne združitve nista potrdila.

V spodnji fotozgodbi si lahko ogledate, v čigavem objemu se je že "grela" priljubljena Jenn.

A. M.


Leta 1990 je bil Jennin spremljevalec Charlie Schlatter, soigralec iz televizijske nanizanke Ferris Bueller. Po koncu njunega razmerja je dejal: 'Vedno sem pravil, da je krasno dekle. Če bi se že takoj tega zavedal, bi se bolj potrudil za najino razmerje.'
Kmalu po koncu zveze s Schlatterjem se je začela videvati s pevcem rockerske skupine Counting Crows, Adamom Duritzem. Razšla sta se leta 1995, leto po začetku snemanja Prijateljev, s katerimi je zaslovela. Pozneje se je Duritz kar dve leti videval z njeno soigralko iz Prijateljev in prijateljico Courtney Cox.
Z igralcem in režiserjem Tatom Donovanom se je Jennifer videvala leta 1997. Na fotografiji sta skupaj na premieri filma Picture Perfect v New Yorku.
Že kmalu po ločitvi je Jenn skočila v objem igralca Vincea Vaughna, s katerim sta skupaj igrala v filmu Greva narazen (The Breakup). Oba sta zatrjevala, da sta le prijatelja, vendar ju je razkrinkal poljub v Chicagu. Pojavile so se tudi govorice, da naj bi Jennina prijateljia Oprah Winfrey za njuno poroko prispevala osem milijonov dolarjev. To sta potem v njeni oddaji zanikala in se po dobrem letu sporazumno razšla.
Govorice, da sta Jennifer in Orlando Bloom par, so se pojavile po njunih skupnih počitnicah v Mehiki, leta 2007. Neki vir je po njuni skupni večerji za revijo OK! dejal: 'Nerazdružljiva sta bila videti. Padla sta si v dolg objem!' Jenn je Blooma spoznala leta 2003, ko je odigral nasprotnika njenega (takrat) moža Brada Pitta, v filmu Troja.
Jennifer pa se je še enkrat zaljubila v Britanca, in sicer v manekena Paula Sculforja. Romanca ni trajala dolgo. Razšla sta se že po enem mesecu.
Ob začetku zveze z glasbenikom Johnom Mayerjem pa so že mnogi verjeli, da je našla pravo ljubezen. Očitno pa ni bilo tako. Par se je razšel avgusta letos. Po koncu zveze je Mayer v videointervjuju dejal: ' Jennifer je ena najbolj pametnih in prefinjenih žensk, ki se jih kdaj spoznal. Je zelo ljubezniva in trenutno grem skozi nekaj, kar je zelo osebno in ne morem tega deliti z vami.' Jenn in John sta se po koncu zveze spet pojavila skupaj v javnosti in sprožila govorice, da sta se pobotala.
Med filmskim festivalom v Torontu, kjer je Jennifer predstavljala svoj film Management, pa naj bi se spogledovala z 38-letnim igralcem Gerardom Butlerjem. Gerard je na festivalu predstavljal film Guyja Ritchija, RocknRolla.