Petčlanski družini se je pridružila še Harper Seven. Foto: EPA
Petčlanski družini se je pridružila še Harper Seven. Foto: EPA

Pet tednov staro Harper Seven je ta čas dojila Victoria Beckham, zdaj pa bo začela hrano dobivati tudi iz stekleničke. "Zelo je pomembno, da imata mama in otrok to posebno vez, ki jo dosežeta z dojenjem. Menim, da je to neverjetno," je za revijo People povedal David. Se pa veseli, da bo tudi on lahko nahranil malčico: "Počasi bova začela uporabljati stekleničke, tako da jo bom lahko hranil tudi jaz, kar je krasno."

Prav tako kot 36-letni očka so nad novo članico družine Beckham navdušeni njeni bratje, 12-letni Brooklyn Joseph, osemletni Romeo James in šestletni Cruz David. Tega sta starša vesela, saj se trudita, da bi otroci razumeli pomen družine. "Vzgajava jih tako, kot so to počeli najini starši. Najbolj pomembna stvar je družina in ne glede na to, kaj se zgodi, vse poskušamo rešiti skupaj," je dejal nogometaš.

David je bil nad rojstvom prvega sina tako navdušen, da si je dal vtetovirati njegovo ime, njegova najnovejša tetovaža pa je zanj prav tako pomembna kot prva: "Seveda je zelo posebna, saj je ime moje hčerke. Moja prva tetovaža je ime mojega najstarejšega sina Brooklyna. Imam vtetovirana imena vseh sinov in ime ter sliko moje žene."