Beyonce je glasbeno kariero začela v dekliški skupini Destiny's Child, ki je prodala več kot 50 milijonov albumov. Foto: EPA
Beyonce je glasbeno kariero začela v dekliški skupini Destiny's Child, ki je prodala več kot 50 milijonov albumov. Foto: EPA

Ameriška zvezdnica, ki bo 26. aprila v novi zagrebški dvorani Arena začela evropsko turnejo I Am ..., se bo na Hrvaškem prehranjevala predvsem z zelenjavo, sadjem, ribami in belim mesom.

Za pokušino tudi domače olivno olje
Prireditelji so poudarili, da bodo pripravili različno ekološko pridelano sadje in zelenjavo domačih proizvajalcev, enako bodo ravnali pri izbiri mesa, saj bodo ribe iz hrvaškega Jadrana. Dodali so, da prehranjevalne želje Beyonce temeljijo predvsem na mediteranski kuhinji, v pokušino pa ji bodo ponudili tudi vrhunska olivna olja. Za samo pripravo hrane so zadolženi kuharji iz pevkinega spremljevalnega osebja.

Zdrava hrana, čisti glas
Beyonce mnoge ljudi privablja zaradi izjemnega glasu in izpiljene koreografije, zato prav to od nje pričakujejo tudi zagrebški obiskovalci. Menda naj bi ji prav posebej izbrana hrana omogočala vrhunsko vokalno interpretacijo. Zaodrje bo popolnoma v beli barvi s številnimi okrasnimi rastlinami in dišečimi svečkami.

Zvezdnica, žena raperja Jay-Z-ja, bo na turneji predstavila nov album I am ... Sasha Fierce. Prvi single s tega albuma, Diva, je zasedel prvo mesto na Billboardovi plesni lestvici.

A. P.