Cristiano Ronaldo očitno 'gostuje' v sanjah pri največ britanskih homoseksualcih. Foto:
Cristiano Ronaldo očitno 'gostuje' v sanjah pri največ britanskih homoseksualcih. Foto:

Več kot 3.000 britanskih homoseksualcev je sestavilo lestvico slavnih osebnosti, ki predstavljajo sanje geja, na njenem vrhu pa kraljuje 23-letni nogometni superzvezdnik, ki si kruh služi pri angleškem Manchester Unitedu.

"Glasove so mu prinesli njegovi lepi beli zobki, popolno telo in modna pričeska," je povedala tiskovna predstavnica britanskega homoseksualnega združenja Gay Gold Diggers. Na drugo mesto se je uvrstila miniaturna avstralska pevka Kylie Minogue, tretja je legendarna Judy Garland, četrti pa pevec Elton John, eden prvih slavnih Britancev, ki je odkrito spregovoril o svoji homoseksualnosti.

Prvo peterico zaokrožuje Liza Minelli, ki se s statusom ene od gejevskih ikon ponaša že desetletja, predvsem zaradi slavnega muzikala New York, New York. Sledi ji skupina Village People, zaslovela je z uspešnico YMCA, sedmi je še en nogometaš, David Beckham, ki se je pred leti uvrščal prav v vrh različnih seznamov gejevskih ikon. Na osmo mesto se je uvrstil pevec George Michael, na deveto škotski igralec Scott Barrowman, zlato deseterico pa zaokrožuje britanski komik Paul O'Grady.

V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate preostalih devet zvezdnikov, ki so za Cristianom Ronaldom najpogosteje predmet gejevskega oboževanja!