Suri se med ličili počuti 'kot doma'. Foto:
Suri se med ličili počuti 'kot doma'. Foto:
Suri Cruise
Petke zanjo niso nič novega.

.
Mala Suri, ki bo aprila dopolnila štiri leta, že nosi obleke slavnih modnih oblikovalcev, pa tudi čevlji s peto ji niso tuji. Zdaj je šla njena slavna mama, igralka Katie Holmes, še korak dlje. S Suri sta obiskali trgovino s kozmetičnimi izdelki, kjer si je izbrala dragi šminki v rožnatem in rdečem odtenku, maskaro in rdečilo za lica.

Ponosna mama je bila navdušena nad hčerinim izborom in poznavanjem mode, zato je vse takoj plačala in s hčerko zadovoljno odkorakala iz tgovine.

Suri nikoli ne obleče iste obleke dvakrat
Način vzgoje Katie Holmes in Toma Cruisa že dolgo dviga prah v javnosti. Starša mali Suri dovolita oz. jo celo spodbujata pri tem, da se oblači, zdaj pa tudi vsakodnevno liči kot najstnica. Suri vsako jutro obleče nekaj popolnoma novega, po možnosti kreacijo znanega modnega oblikovalca. Tako je na primer Roberto Cavalli pred časom deklici skreiral oblekico, vredno okoli dva milijona evrov.

Starša od nje veliko pričakujeta
Suri pa sta starša vpisala tudi že v številne tečaje, pri čemer ni dovolj, da jih le obiskuje, ampak mora biti pri tem tudi najboljša v skupini. Neki vir je pred kratkim za National Enquirer dejal: "Kar koli že Suri počne, Tom želi biti prepričan, da bo v tem boljša kot kateri koli drug otrok. Vsi starši menijo, da je njihov otrok nekaj posebega, a onadva v tem že pretiravata. Enkrat tedensko jo peljeta na jezikovni tečaj francoščine in španščine. Ker je nakazala, da ji je všeč ples, jo Tom in Katie na vso moč spodbujata tudi na tem področju. Skoraj vsak dan po več ur vadi balet, step in sodobni ples, ima pa tudi posebnega učitelja za nogomet in gimnastiko." Na željo staršev pa naj bi mala Suri začela obiskovati tudi tečaje igranja več instrumentov.