Ljubosumen je na svoje domnevno življenje, pravi. Foto: EPA
Ljubosumen je na svoje domnevno življenje, pravi. Foto: EPA
Paris Hilton
Zach pravi, da njegovo življenje nikakor ni podobno življenju razvpite hotelske dedinje. Foto: EPA

Zadnje čase se je namreč v rumenem tisku pojavilo precej novic o tem, kako se zvezdnik Mladih zdravnikov zabava po nočnih klubih in osvaja Jessico Simpson, potem ko se je razšel s popzvezdnico Mandy Moore.

Doma "visi" na spletu in je kosmiče
V torek je Braff gostoval v televizijski oddaji Davida Lettermana in takoj načel vročo temo. Povedal je, da je "iz branja tabloidov veliko izvedel o sebi, a čisto nič ni res" in da v resnici živi precej dolgočasno življenje. Svoj tipični večer preživi doma, kjer "visi" na medmrežju in je kosmiče.

Dodal je: "Na spletu berem o vseh krajih, kjer sem se zabaval s vsemi temi ženskami in pomislim: 'Uau, mogoče bi res moral tja. Sliši se zabavno. Kaže, da sem se tam imel res dobro.' Pravzaprav sem kar ljubosumen na svoje domnevno življenje."

Zach - moška Paris Hilton?
Resnica naj bi bila popolnoma drugačna. Zach se je po svojih besedah odločil, da gre malo ven, saj je poletje, Mladih zdravnikov pa trenutno ne snemajo. Potem pa so se pojavile vse te novice o njem, ki ga prikazujejo kot nekakšnega "norega žurerja", nekakšno Paris Hilton. To mu sploh ni všeč, zato se je odločil, da bo raje ostal kar doma in pisal.

Vedno duhoviti Zach je v šali povedal, da že čaka na naslednje številke tabloidov in mastne naslove v slogu: Zach Braff noče zapustiti hiše! Zmagati ne moreš, meni, zato bo kar odnehal.