Foto:
Foto:
Anna Nicole Smith na sodišču.

Leta 2002 je sodnik razsodil Smithovi v prid, v svoji obrazložitvi pa je povedal, da je prepričan o tem, da je bil igralkin 90-letni mož J. Howard Marshall zares zaljubljen v svojo ženo, ko ji je namenil 88 milijonov dolarjev svojega premoženja.

Tako je sin naftnega mogotca izgubil tožbo, v kateri je zahteval ves očetov denar zase, poleg tega pa ga je sodnik še obtožil, da skuša Anno oropati zakonite pravice do dediščine.

V četrtek pa je prizivno sodišče v San Franciscu ovrglo sodnikovo razsodbo in v svoji odločitvi zapisalo, da Anna Nicole Smith v starčevi oporoki ni nikjer omenjena, zato tudi nima pravice do denarja.

Tako vsaj zaenkrat kaže, da je platinasta lepotica spet ostala brez ficka pokojnega moža, spominja pa se lahko za šest milijonov dolarjev vrednih daril, ki ji jih je poklonil mož v kratkem času zakona.

Sprva naj bi Vickie Lynn, kot je Annino pravo ime, dobila celo 475 milijonov dolarjev, a so se sorodniki pokojnega Marshalla takoj pritožili in sodnik je razsodil v njihovo korist.

Družinski odvetnik je Anno takrat celo obtožil, da je z uporabo svojega bujnega oprsja izvlekla denar iz umirajočega starca. Ta naj bi bil tako omamljen od njenih oblin, da je vedno delal le tisto, kar je hotela.

Anna Nicole Smith in J. Howard Marshall sta se spoznala leta 1994 v klubu, kjer je bila takrat 26-letna Anna erotična plesalka, poročena pa sta bila le 14 mesecev, dokler ni starec umrl.