Mary-Kate Olsen in njen 17 let starejši mož Olivier Sarkozy. Foto: EPA
Mary-Kate Olsen in njen 17 let starejši mož Olivier Sarkozy. Foto: EPA

V času pandemije so v New Yorku omogočene le “nujne” ločitve. Med te spadajo zakoni, kjer je to nujno zaradi varnosti otrok. Čeprav zakonca nimata otrok, gre za nujen primer, navaja Olsenova. Nekdanja igralka, ki smo jo spoznali v humoristični seriji Polna hiša, kasneje pa je navduševala kot ena izmed dvojčic Sheldon, je od moževih odvetnikov prejela elektronsko sporočilo, ki navaja, da mora skupno stanovanje zapustiti do 18. maja. Sarkozy naj bi brez igralkinega vedenja že odpovedal najemnino pri lastniku stanovanja, piše TMZ. Olsenova je prosila za podaljšan rok, 30. maj, na katerega se njen partner še ni odzval.

Olsenova je sicer vlogo za ločitev vložila že 17. aprila., vendar je zaradi pandemije življenje precej upočasnjeno in zgoščeno na najnujnejše. Hitrejša obravnava in odobritev ločitvenih dokumentov bi sprožili samodejni sodni nalog, ki bi Sarkozyju preprečil razpolaganje z njenim premoženjem.

Američanka in Francoz sta se zbližala spomladi 2012 in se tri leta pozneje poročila. Intimno poroko sta imela na Manhattnu, kamor sta povabila le najožje sorodnike.