Spet svetlolasa Britney se je znova pojavila v javnosti. Se kmalu obeta tudi vrnitev na odre? Foto: EPA
Spet svetlolasa Britney se je znova pojavila v javnosti. Se kmalu obeta tudi vrnitev na odre? Foto: EPA

Britney, ki se je pred kratkim z nekdanjim soprogom Kevinom Federlinom uspešno dogovorila o pravici do obiskovanja sinov, se je konec tedna odločila storiti nekaj dobrega tudi za druge otroke. McCarthyjevi in Carreyju se je pridružila na dobrodelni prireditvi za Generation Rescue, organizacijo, ki se posveča raziskovanju avtizma, poroča revija People.

Videti je "odlično in srečno"
Neka udeleženka zabave, ki se je odvijala na domu omenjenega zvezdniškega para v Brentwoodu, je povedala, da je bila Britney videti "odlično in srečno". Čeprav se je večino časa družila s svojim asistentom Brettom in se ni pogovarjala z drugimi gosti, se je veliko smehljala in navdušeno ploskala med videoposnetkom o avtizmu, ki so ga predvajali na zabavi. Stvar jo je menda zares zanimala, ogledala pa si je tudi del nastopa plesalcev iz oddaje Zvezde plešejo.

Zaljubljeni zvezdniški pari na zabavi
Dobrodelne zabave sta se udeležila tudi mladoporočenca Charlie Sheen in Brooke Mueller, ki sta menda "še vedno v stanju medenih tednov", in zaljubljena Robert Rodriguez in Rose McGowan, ki sta se po pripovedovanju očividcev celo noč poljubljala in objemala na plesišču. Gostiteljski par, Jenny in Jim, je bil krasen, še dodaja navdušena gostja: ves čas sta si izmenjevala ljubezenske izjave, Carrey pa je v svojem slogu enkrat tudi zavzel plesišče in zbrane nasmejal do solz, še piše People.