Ruby je od januarja zaročena, zdaj pa naj bi z Luco Rissom že pričakovala otroka. Foto: EPA
Ruby je od januarja zaročena, zdaj pa naj bi z Luco Rissom že pričakovala otroka. Foto: EPA

Po oznanilu zaroke z 41-letnim genovskim gostincem Luco Rissom je zdaj v italijanske opravljive medije prišla še vest o Rubyjini nosečnosti. A novice o Ruby, katere pravo ime je Karima El Mahroug, se tukaj ne končajo, nadaljuje Oggi: po nastopu na dunajskem opernem plesu, kamor je šla kot spremljevalka nepremičninskega mogotca Richarda Lugnerja, razvratu v italijanskih diskotekah in življenju na veliki nogi naj bi zdaj mlada Maročanka nastopila še v britanskem Big brotherju slavnih.

Za britanski tabloid The Daily Star je "dobro obveščeni vir" povedal, da je Ruby idealna za Big Brother slavnih: "Ima vse, kar iščemo. Je seksi, neposredna, bila je povezana s slavnimi osebnostmi in bila vpletena v škandal." Ni pa znano, ali bo na dogovore s producenti resničnostnega šova vplivala njena domnevna nosečnost ...

Ruby o Silviu: "Obnašal se je kot oče"
18-letna lepotica, bolj znana kot "tatica src Ruby", se je na naslovnicah italijanskih časopisv znašla lani, ko je bil premier Silvio Berlusconi obtožen, da ji je plačeval za spolne usluge, vmešaval pa naj bi se tudi v delo policije, ki jo je morala na njegov ukaz spustiti iz zapora, kjer je bila zaradi domnevne kraje.

Ruby obtožbe proti Berlusconiju zanika in pravi, da je bil on zanjo le očetovski lik. "To je bilo prvič v življenju, da me moški ni poskušal spraviti v posteljo. Obnašal se je kot oče, prisežem," je lani povedala za časopis La Reppublica.