Igralec Christian Bale je bil konec julija aretiran po prijavi mame in sestre zaradi domnevnega fizičnega napada. 

Christian je obtožbe takoj zanikal, britanski tožilci pa so po proučitvi dokazov zaradi pomanjkanja le-teh, obtožnico 

umaknili. Foto:
Igralec Christian Bale je bil konec julija aretiran po prijavi mame in sestre zaradi domnevnega fizičnega napada. Christian je obtožbe takoj zanikal, britanski tožilci pa so po proučitvi dokazov zaradi pomanjkanja le-teh, obtožnico umaknili. Foto:

Takšni in drugačni spori so (žal) del vsakdana. Tudi v družinah slavnih je tako. Včasih je vzrok denar, lahko zavist ali pa gre za zamere zvezdnikov do svojcev še iz mladih dni. Posledica slave je tudi ta, da nesoglasja ne ostanejo skrita javnosti.

V zadnjem večjem "družinskem škandalu" se je znašel glavni junak zadnjega filma o Batmanu (Vitez teme) Christian Bale. Prav v času, ko je Bale predstavljal svoj film, ki je prejel veliko nagrad, je na dan izbruhnila afera. Njegova mati in sestra sta ga obdolžili fizičnega napada.

Z bližnjimi sorodniki so imeli ali pa še imajo nesoglasja tudi nekateri drugi zvezdniki. Nekaj "razrahljanih" družinskih vezi vam predstavljamo v spodnji fotozgodbi.

A. M.

Zaradi Britneyjinih težav z različnimi substancami je prišlo do nekaj nesoglasij tudi v družini Spears. Britney, ki se trudi znova postaviti na noge, je lani svoji mami prepovedala približevanje vnukom. Britneyjina mama Lynne je takrat dejala, da bo še vse v redu, in hčerki vendarle stala ob strani v težkih časih. Foto: EPA
Brata Liam in Noel Gallagher, vodilna člana britanske zasedbe Oasis, sta poznana po svoji vročekrvnosti. Med njima je že večkrat prišlo do nesoglasij (leteli so tudi stoli). Leta 2000 je Liam zaradi spora z bratom zapustil skupino kar med turnejo.
Precej težaven odnos s svojim očetom je imela mlada igralka Lindsay Lohan. Lindsay se je z očetom po njegovem prihodu iz ječe, kjer je odslužil kazen zaradi napada, precej zbližala. Oče je v svojem navdušenju nad spravo s hčerko vsako podrobnost njunega odnosa hitel razlagati medijem. Aprila letos je mlada igralka, ki je trenutno srečna v objemu izbranke Samanthe Ronson, potožila: 'Želim si, da ne bi vsega poročal medijem. Ni mi všeč in upam, da bo nehal.'
Nesoglasja med Tori Spelling in njeno mamo Candy so prišla na dan po smrti Torijinega očeta, televizijskega mogotca Aarona Spellinga, leta 2006. Candy naj se ne bi strinjala z delom oporoke,Tori pa je bila ogorčena, ker je za smrt očeta izvedela prek medijev, ne od svoje mame. V nekem intervjuju je spregovorila o odtujenem odnosu z mamo, ki ji po njenih besedah ni nikoli nudila podpore, ki jo je potrebovala.
Jennifer Aniston je pretrgala stike z mamo Nancy Aniston leta 1999, ko je ta javnosti izdala vse podrobnosti o njunem odnosu. Takrat je Jenn za ABC dejala, da je njena mama naredila napako. Jennifer se je z mamo pobotala po osmih letih.
Christopher Ciccone je delal kot koreograf, režiser in oblikovalec za svojo superzvezdniško sestro Madonno kar dve desetletji. Njun odnos se je ohladil, ko je Madonna spoznala po Christopherjevih besedah 'homofobnega' Guya Richieja, zdaj že nekdanjega moža. Christopher je svoj odnos z Madonno opisal v kontroverzni knjigi Življenje s sestro Madonno (Life With My Sister Madonna), ki je izšla julija letos.
LaToya Jackson je pretrgala vezi s slavno glasbeno družino po poroki z menedžerjem Jackom Gordonom leta 1989. Dve leti pozneje je izdala avtobiografsko knjigo La Toya: Odraščanje v družini Jackson (LaToya: Growing up in the Jackson Family), v kateri je očeta obdolžila psihičnih zlorab. Družina Jackson je njene trditve zanikala. Leta 1993 je razburila družino z izjavo, da verjame v obtožbe, ki so njenega slavnega brata Michaela obtoževale spolnih zlorab. Po precej umazani ločitvi od moža Gordona leta 1996 pa je dejala, da je bil za takšne odnose z družino kriv nekdanji nasilni mož. Po ločitvi se je pobotala z Jacksonovimi.
Oskarjevka Angelina Jolie je imela po rojstvu priimek Voight, ki se mu je po številnih sporih z očetom Jonom leta 2002 odrekla. Njen oče je takrat dejal, da ima hčerka resne čustvene težave. Angelina je po njegovih izjavah dokončno pretrgala stike z njim. Leta 2004 je za revijo Premiere dejala. 'Z očetom ne govoriva. Mislim, da družina niso nujno ljudje z isto krvjo, saj si moraš družino priboriti.'
Nesoglasja med igralko Meg Ryan in njeno mamo so se okrepila po Megini zaroki z Dennis Quaidom leta 1989. Jordan je bila kritična do Dennisove odvisnosti od kokaina. Po besedah Meginega očeta Harryja Hyre sta se mati in hči po ločitvi Meg in Dennisa leta 2001 pobotali.