Legendarni švedski youtuber PewDiePie, ki ga v številu naročnikov prekaša le Mr Beast, in njegova žena Marzia, italijanska podjetnica in vplivnica, sta na svetu pozdravila svojega prvega otroka. 33-letnik je svojim oboževalcem veliko novico sporočil na družbenih omrežjih, kjer je objavil serijo fotografij. V opisu je Šved, s pravim imenom Felix Arvid Ulf Kjellberg, razkril, da sta novemu članu družine dala ime Björn.

Da s srčno izbranko, s katero sta se poročila leta 2019, pričakujeta naraščaj, je Kjellberg javnosti vzhičeno razkril februarja. Njegovo naznanilo je s svojimi 111 milijoni naročniki seveda delil v obliki videa, ki vključuje intimne prizore, kot sta trenutek, ko zaljubljeni par navdušeno gleda pozitiven test nosečnosti in ko se je odpravil na prvo slikanje. Novica o malem PewDiePieju je izjemno razveselila oboževalce, videoposnetek je v samo eni uri dosegel neverjetnih 680.000 ogledov na YouTubu, poroča The Sun.

Z bližanjem poroda je sicer Kjellberg, ki se je lani s soprogo preselil na Japonsko, napovedal, da si bo vzel odmor od ustvarjanja videovsebin, da se bo oposvetil svoji družini. "Zelo blizu sem temu, da postanem očka. Zelo sem navdušen. Ali bom imel čas snemati videe? Ali bo kaos? Ne vem. A nekaj časa ne bom objavljal videov, želel pa sem se zahvaliti za vso podporo. Zelo sva srečna," je takrat povedal youtuber in dodal, da sta vesela, da sta lahko prek vlogov delila delček njunega življenja.

Vseeno ju to ni ustavilo, da sledilcev nista dražila s spolom otroka – objavljala sta različne namige, nekaterim pa je uganko uspelo razvozlati in so tako pravilno napovedali, da se jima bo pridružil sinček.