Josie in Rob v srečnejših časih. Foto:
Josie in Rob v srečnejših časih. Foto:
Rob Estes in Josie Bissett
Par na snemanju njunega zadnjega skupnega filma.

42-letni Estes je povedal, da se je že pred sedmimi meseci izselil iz hiše v Seattlu, kjer sta živela od poznih devetdesetih let, tako pa je zahtevala Josie.

Dodal je, da je njegova 35-letna žena tista, ki je zahtevala ločitev, on sam si tega ni želel. Ločitev še ni uradna. Bissettova pa razhoda za zdaj še ni komentirala. Par se je spoznal leta 1991 med izbiro igralcev za televizijski film, poročila pa sta se 1. maja 1992.

Istega leta se je Josie pridružila prvotni zasedbi igralcev v nanizanki Melrose Place, ki je govorila o odnosih med nekaj dvajsetletniki, ki živijo v apartmajskem kompleksu v Hollywoodu. Bissettova je odigrala vlogo Jane Andrews Mancini, leta 1996 se je tudi Estes pridružil zasedbi, Bissettova pa je zaradi nosečnosti začasno zapustila snemanje.

Na sceno se je znova vrnila leta 1998, potem ko je splavila in v seriji ostala do samega konca serije naslednje leto. Estes in Bissettova sta postala ponosna starša malega Masona Trueja 21. julija 1999. 14. aprila 2002 je na svet privekala hčerka Maya Rose.

Po koncu snemanja Melrose Placea sta igralca skorajda prenehala nastopati in se preselila v Joseino rodno mesto Seattle.

Še lani sta skupaj nastopila v filmu z naslovom I Do, They Don't, Estes pa je pred kratkim končal snemanje romantične komedije How to Go Out On a Date in Queens.