Foto: AP
Foto: AP

Veselo novico je na spletni platformi Twitch sporočil 40-letni Brody, ki je ob fotografiji, na kateri igra igrico na telefonu, zapisal, da je, odkar je nazadnje igral igrico, dobil novega otroka. "Fantek je in res je sanjski."

Brody in 34-letna Meesterjeva sta si po enem letu razmerja večno zvestobo obljubila leta 2014, leto pozneje pa sta se razveselila rojstva prvorojenke, ki sta ji nadela ime Arlo Day. Spoznala sta se leta 2011 na snemanju filma The Oranges, ker sta se tako dobro ujela, sta pozneje sodelovala še pri snemanju filma Life Partners.

Par o svoji družini javno govori zgolj redko, tudi različnih dogodkov se navadno udeležujeta ločeno.

"O Arlo ne govorim ravno veliko, a sem zelo ponosna na ta del življenja. Hkrati pa sem zelo ponosna tudi na serijo in na delo, ki ga opravljam," je leta 2017 dejala Meesterjeva, v zadnjem času najbolj znana po svoji vlogi v seriji Samski starši (Single Parents). "Javna percepcija je še vedno takšna, da si ali ikona ali mama. Ne obstaja nič vmes."

Čeprav ni mati samohranilka, pravi, da se večkrat lahko poistoveti z likom, ki ga upodablja v seriji Samski starši. "Misliš si, da veš, kaj te čaka, potem pa je vse tako zelo težko. Imam srečo, saj imam moža in pomoč. A veliko ljudi tega nima in serija Samski starši se loteva ravno tega – kako čustveno in čustveno napeto je lahko starševstvo."

Pred Brodyjem je bila nekaj časa v zvezi s soigralcem iz filma Remember the Daze Aaronom Himelsteinom in dve leti v zvezi s soigralcem iz Opravljivke Sebastianom Stanom, medtem ko je Brody tri leta hodil s soigralko iz O. C.-ja Rachel Bilson.