Foto:
Foto:
Jennifer in Brad preprosto obožujeta Jamiejevo kuhanje.

Restavracijo Fifteen sta obiskala Brad Pitt in njegova žena Jennifer Aniston ter po obisku navdušeno zatrdila, da sta že dolgo oboževalca Jamiejevih televizijskih oddaj o kuhanju in da preprosto obožujeta njegovo hrano.

Tudi manekenka nemškega rodu Claudia Schiffer se je pomudila v novi restavraciji voditelja Kuhinje do nazga. Povedala je, da je bil obrok v Jamiejevi restavraciji eden od treh najboljših v njenem življenju. "Hrana, postrežba in celotna izkušnja je bila nepozabna. Vsakomur priporočam, da obišče restavracijo," je še dodala bodoča mamica.

Jamieju se je v bran postavila tudi stroka. Eden najboljših kuharjev Heston Blumenthal je zatrdil, da je bilo kosilo v restavraciji Fifteen odlično.

Jamie pa se na kritiko požvižga, saj je po njegovem mnenju to le potegavščina, s katero želi revija Harden's London Restaurant Guide povečati svojo branost. "Hrana v Fifteen še nikoli ni bila tako dobra," je povedal.

V reviji so napisali, da je Jamiejeva restavracija svojim gostom ponuja premalo za njihov denar. Poleg tega so jo ocenili z najnižjo možno oceno.