Anika je v klepetu še razkrila, da rada prime za kuhalnico. Njena specialiteta pa so škampi v buzari. Foto: MMC RTV SLO
Anika je v klepetu še razkrila, da rada prime za kuhalnico. Njena specialiteta pa so škampi v buzari. Foto: MMC RTV SLO
Anikini načrti

Med klepetom je dokončno razložila, kdo ali kaj se skriva za tistim "Samo ti": "Samo je bil režiser prireditve, pa vendar to ni pesem namenjena njemu ali komer koli drugemu, je pač tako naglašena, da lepše vodi."

Pesem, ki je nastala pred več kot pol leta nazaj, prvotno ni bila namenjena za Popevko, je sad skupnega sodelovanja med pevko in vsestranskim Rudijem Bučarjem. "Ker sva se na odru odlično ujela, sva sklenila nadaljnjo sodelovanje. Potem je pesem Samo ti nastala zelo hitro," je razložila v klepetu Primorka.

Celoten klepet z Aniko si lahko preberete tukaj.

Zgovorna Primorka se je pred kratkim preizkusila tudi v igralskih vodah, vendar kot je povedala, ne načrtuje nobenih novih podvigov, ker preprosto ni ponudb. "To so otroške sanje, ne realnost," je pojasnila Anika.

Svojo energijo trenutno usmerja v ustvarjanje nove plošče in se ne pritožuje nad slovensko glasbeno sceno. Zakaj? "Saj mi gre vse po maslu," se je pohvalila. Med klepetom je še izdala, da bi najraje posnela duet z Robbijem Williamsom, vendar se v nasprotju z njim odra še ni naveličala.

Anikini načrti