Lady GaGa pravi, da je britanska kraljica, ki jo je lani tudi osebno spoznala, največja dama na svetu. Foto:
Lady GaGa pravi, da je britanska kraljica, ki jo je lani tudi osebno spoznala, največja dama na svetu. Foto:

Dobitnica treh britov ne glede na vse, ostaja zvesta sama sebi in svoji ekstravaganci. Na snemanju BBC-jeve oddaje V petek zvečer z Jonathanom Rossom (One's Friday Night With Jonathan Ross) je prišla v črni obleki s klobukom v obliki telefona.

Raje umre, kot pa se odpove petam, lasuljam in klobukom
Preden je Stefani Germanotta, kot je njeno pravo ime, odpela svoj single, je dejala, da ji nastop in sam videz pomenita vse. "Raje umrem, kot pa da bi se pred oboževalci pojavila brez visokih pet. Nikoli se ne bom odpovedala svojim lasuljam in klobukom. Za nič na svetu," je povedala pevka, ki bo konec marca praznovala 24. rojstni dan.

Zakaj slavni vse delijo z javnostjo?
Po njenih besedah je pomembno, da zvezdniki ohranijo nekaj skrivnostnosti. "Slavni ljudje pa vse izblebetajo v javnost, kar je po mojem mnenju slabo za šovbiznis," pravi Newyorčanka, ki pa ceni predvsem britanske poslušalce. "Sem izobčenec v glasbeni industriji in med glasbenimi kolegi nimam nobenega prijatelja. Britanci pa so drugačni, so moji prijatelji," je bila ostra Lady GaGa do Američanov.

Nekaj besed pa je v oddaji namenila tudi pred kratkim preminulemu britanskemu oblikovalcu Alexandru McQueenu. "Bil je najprijaznejši človek na svetu in z njegovo smrtjo nimam več nikogar, ki bo me navdihoval," je sklenila.

Spodaj si lahko v videu ogledate še nekaj fotografij s snemanja videospota Telephone, ki ga Lady GaGa posnela z Beyonce.