Novica o tem, da naj bi Ashley Cole Cheryl varal že od začetka njunega razmerja, je je bila za pevko kaplja čez rob. Foto: EPA
Novica o tem, da naj bi Ashley Cole Cheryl varal že od začetka njunega razmerja, je je bila za pevko kaplja čez rob. Foto: EPA

Več ko sem brala o njem v časopisih, bolj sem mislila nanj.

Cheryl Cole o začetkih naklonjenosti do Ashleyja
Cheryl in Ashley Cole
Od poroke leta 2006 sta Ashley in Cheryl Cole postala eden najslavnejših britanskih estradnih parov, tabloidi in paparaci so sledili vsakemu njunemu koraku. Njuna zakonska sreča ni trajala dolgo ...

Morda bodo ljudje rekli, da sva se zaročila prehitro ali da sva premlada, a včasih veš, da je to prava stvar. Tako je s Cheryl, nobene druge nočem.

Ashley Cole ob zaroki s Cheryl

Uradna napoved je prišla po tednih namigovanj, da je njun zakon v težavah. (Spet) so se pojavila po tem, ko je neki tabloid objavil serijo žgečkljivih zgodb o angleškem reprezentantu, ki igra za klub Chelsea. 26-letna lepotica in pevka Cheryl, ki je tudi sodnica v priljubljeni resničnostni tv-oddaji The X-Factor, je ločitev napovedala v kratki izjavi njenih predstavnikov za javnost. "Cheryl Cole se ločuje od soproga Ashleyja Cola. Cheryl prosi medije, naj spoštujejo njeno zasebnost v teh težkih časih. Drugega komentarja nimamo," so zapisali. Nogometaševi predstavniki se še niso oglasili.

Cheryl Cole, njen dekliški priimek je Tweedy, je zaslovela kot članica dekliške popskupine Girls Aloud, nato pa se je podala na samostojno pevsko pot in začela nastopati tudi na televiziji. Njen 29-letni soprog je kariero začel kot branilec pri Arsenalu, nato pa presedlal h konkurenčnemu klubu Chelsea. Za angleško reprezentanco je odigral več kot 70 tekem.

Prvo srečanje: "Hej, vroče ustnice! Lepa ritka!"
Seveda pa britanski mediji ne bi upravičili svojega slovesa, če ne bi že začeli javnega pranja umazanega perila zakoncev Cole. Telegraph je "globinsko analiziral" njuno ljubezensko zgodbo, ki se je začela leta 2004, ko se je Ashley Cole preselil v londonsko naselje, kjer so prebivale Cheryl in njene kolegice iz skupine Girls Aloud. Drobcena pevka je bila najprej neobčutljiva na njegovo okorno osvajanje. V nekem intervjuju je o njunem prvem srečanju povedala, da jo je takrat še igralec Arsenala videl skozi okno in zaklical: "Hej, vroče ustnice! Lepa ritka!" Ker se je zaobljubila, da se ne bo nikoli poročila z nogometašem, ga je ignorirala, a dodala: "Več ko sem brala o njem v časopisih, bolj sem mislila nanj."

Par se je prvič javno izkazal za par, ko sta vroče plesala v nočnem klubu Funky Buddha, razvpitem srečevališču slavnih, kjer so vedno prisotni paparaci. Za Cheryl, ki je bila leto poprej obsojena na 120 ur družbenokoristnega dela in na denarno kazen zaradi napada na delavko v stranišču v nočnem klubu leto poprej, je bilo razmerje dobrodošlo za javno prepoznavnost.

Že osem mesecev pozneje sta Ashley in Cheryl v Dubaju oznanila, da sta zaročena, in to s fotografijami v reviji OK!. Seveda nista manjkala razkošen zaročni prstan in ježa na kameli.
Zaljubljeni Ashley je kmalu zatem za tabloid The Sun povedal: "Morda bodo ljudje rekli, da sva se zaročila prehitro ali da sva premlada, a včasih veš, da je to prava stvar. Tako je s Cheryl, nobene druge nočem."

Njuna poroka v Wrotham Parku v Hertfordshiru je bila predvidljivo epska, slavje je trajalo kar dva dni, imeli so tudi konjsko vprego, 100 gostov in revija OK!, ki je za to "čast" plačala milijon funtov. Cheryl se je do oltarja sprehodila v razkošni Cavallijevi obleki, na roki pa se je svetil več sto tisoč evrov vredni prstan.

Za predporočno pogodbo se nista odločila. "Mislim, da je to v nasprotju z bistvom poroke. Poročila se bova, ker se bova zaobljubila drug drugemu za vse življenje," je Cheryl povedala v intervjuju tik pred poroko in dodala: "Takšne pogodbe so ogabne. Ves čas je treba delati na razmerju, skupaj bova zgradila zakon in ne bova razmišljala o tem, ali se bo kdaj morda končal." Svoje namene, da namerava z Ashleyjem ostati za večno, je utrdila tudi s tetovažo Mrs. C (Gospa C) na vratu.

Skoki čez plot omajali zakonsko srečo
A zakonska sreča ni trajala dolgo. Že dve leti pozneje, januarja 2008, je frizerka Aimee Walton javno povedala, da je mesec prej spala z branilcem Chelseaja. Cheryl je takoj snela poročni prstan, a pozneje soprogu odpustila, ker naj bi bil "še otročji." V zameno se je Ashley zaobljubil, da se ne bo več toliko zabaval, obnovila sta tudi poročne zaobljube.

Kmalu zatem so Cheryl izbrali za žirantko v oddaji The X Factor in postala je zvezda, ki je zasenčila svojega soproga. Colova pa sta v javnosti vztrajala, da sta srečna in da celo načrtujeta družino, kar naj bi posnele tudi televizijske kamere. A ni dolgo trajalo, preden se je Cheryl soprog spet zameril ...

Po razkritju, ki je prišlo ta mesec - Cole pa ga vztrajno zanika -, da naj bi svoje polgole fotografije pošiljal manekenki Sonii Wild, so se pojavila še druga. Vicki Gough je zatrdila, da je imela oktobra 2008 razmerje s Colom, nato pa se je oglasila še Američanka Ann Corbitt, ki naj bi julija lani štiri ure seksala z njim. Najnovejše razkritje je prišlo od Alexandre Taylor, ki trdi, da je spala s Cherylinim soprogom, in to na noč, ko je par v klubu Funky Buddha javno povedal, da sta skupaj.

Prav namigovanje, da ji je bil soprog nezvest tako rekoč od prvega dne, je bilo kaplja čez rob za Cheryl, ki naj bi mu zabrusila: "Gnusiš se mi, lagal si, lagal in lagal." Zapustila ga je in javno napovedala, da se ločujeta.

Več ko sem brala o njem v časopisih, bolj sem mislila nanj.

Cheryl Cole o začetkih naklonjenosti do Ashleyja

Morda bodo ljudje rekli, da sva se zaročila prehitro ali da sva premlada, a včasih veš, da je to prava stvar. Tako je s Cheryl, nobene druge nočem.

Ashley Cole ob zaroki s Cheryl