Kim Kardashian je bila rojena 21. oktobra leta 1980 v Los Angelesu. Foto: EPA
Kim Kardashian je bila rojena 21. oktobra leta 1980 v Los Angelesu. Foto: EPA
Kim Kardashian
Kim zatrjuje, da ta fotografija ni retuširana. Foto: Harper's Bazaar

Kim, ki je pred dvema letoma gola pozirala tudi za Playboy, je v intervjuju Harper's Bazaara potarnala, da ji ni jasno, zakaj je njena zadnjica vedno v središču pozornosti. "Imam krajše noge in ozek pas, zaradi tega se morda moja zadnjica zdi večja, kot je v resnici," je povedala Kim, ki se je kot mladostnica sramovala tudi svojih velikih prsi.

Zdaj je drugače. 29-letnica je ponosna na svoje obline in dejstvo, da se mladenke zgledujejo po njej. Kot pravi, ne bi nikoli želela stradati, pazi le, da je na njenem krožniku vedno zdrava hrana.

Skupaj z družino v resničnostnem šovu
Kim, ki je zdaj zaradi romance z nogometašem Reala Madrida še posebej na "udaru" medijev, ima armenske, škotske in nizozemske korenine. Ima sestri Kourtney in Khloe in brata Roberta ter šest polbratov in sester, s katerimi skupaj z mamo in očimom sodeluje v redničnostnem šovu Keeping Up with the Kardashians.

Na malih zaslonih je prvič nastopila v seriji Beyond the Break, pozneje pa še v nekaj drugih televizijskih vlogah (kot gostujoča igralka na primer v serijah Kako sem spoznal tvojo mamo in Na kraju zločina). Ameriški gledalci pa so jo lahko spremljali tudi kot sodnico v resničnostnem šovu Ameriški top model in kot tekmovalko v šovu Ples z zvezdami.

Dejavna tudi v modnem svetu
Temnolaska je dejavna tudi v modnem svetu. Leta 2008 je postala model blagovne znamke Bongo, postala pa je tudi model znamke Famous Stars and Straps, ki jo je zasnoval bobnar skupine Blink-182 Travis Barker.

Štiri leta je bila poročena z glasbenim producentom
Leta 2000 se je poročila z glasbenim producentom Damonom Thomasom, a sta se čez štiri leta ločila. Tri leta pozneje je bila dve leti v zvezi z igralcem ameriškega nogometa Reggiejem Bushem. Z Bushem sta se nekaj mesecev po koncu zveze spet zbližala, vendar sta se marca letos dokončno razšla. Zanimivo je, da se zdaj po pisanju tabloidov z njim videva Paris Hilton, ki ni skrivala razočaranja, ko se je njena romanca z Ronaldom lani poleti hitro končala.

Za nekaj dodatne publicitete je Kim leta 2007 poskrbela z domačim videom, ki sta ga posnela s takratnim fantom, R & B pevcem, Ray J-jem. Zaradi posnetka, ki je pricurljal v javnost, je tožila hišo Vivid Entertainment, a se pozneje pogodila za pet milijonov ameriških dolarjev plačila.

Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotografij Kim.