Ana ni le redna gostja seznamov najlepših žensk, ampak tudi tistih o najbolj precenjenih športnikih in spiskov ljudi, ki so slavni zaradi 'ničesar' ... Foto: EPA
Ana ni le redna gostja seznamov najlepših žensk, ampak tudi tistih o najbolj precenjenih športnikih in spiskov ljudi, ki so slavni zaradi 'ničesar' ... Foto: EPA
Ana Kurnikova in Enrique Iglesias
Enrique je medijem večkrat dejal, da se ne more prav pohvaliti s premoženjem med nogama. Je to le ena izmed njegovih šal ali je Anina ljubezen do njega globlja od telesne privlačnosti? Foto: EPA

Danes 27-letna ruska plavolaska po poročanju ruskega tabloida Življenje z dolgoletnim partnerjem, "latinoloverjem" Enriquejem Iglesiasom, pričakuje naraščaj. "Tega nista načrtovala, a duet bo zelo kmalu postal trio," je dejal neki Anin prijatelj.

"Zveza z Enqiquejem je popolna"
Ano, ena prvih Rusinj, ki je glas o slovanski lepoti ponesla v svet, so na neki prireditvi ujeli s precej okroglim trebuščkom, ki je zaradi njene vitke postave bodel v oči. Poleg tega je pred dnevi vzhičena dejala, da še nikoli v življenju ni bila srečnejša in da v zvezi z Enriquejem naravnost uživa.

Medijem nikoli nista pustila preveč blizu, zato so se v osmih letih njune romance pojavile mnoge govorice o razpadu njune zveze, vendar naj bi bila njuna ljubezen še vedno trdna kot prvi dan. Ana je dejala, da ji je njen izbranec za 26. rojstni dan v znak ljubezni podaril dragoceno zapestnico, paparaci pa so na njeni roki opazili tudi diamantni prstan.

Dolga kita, mini kratke hlače, zagorela polt in dooooolge noge
Ana je v najstniških letih v hipu osvojila moški del teniškega občinstva in bila več let na spletu najbolj iskana športnica sveta. V udarjanju rumene žogice je bila v najboljših letih tik pod vrhom - na lestvici WTA se je najvišje prebila na osmo mesto, v dvojicah z Martino Hingis pa sta osvojili več turnirjev.

Mehke noge dobila ob ruskih hokejistih
Kljub uspehom na igriščih je več pozornosti zbujala z zasebnim in modnim življenjem v soju žarometov. Na prelomu tisočletja so se pojavile govorice, da se je zaročila z ruskim hokejistom Pavlom Burom, leta 2001 pa so nekateri trdili, da se je celo poročila s še enim hokejskim zvezdnikom, Sergejem Fedorovom, česar sama ni želela potrditi, Sergej pa je priznal poroko in poznejšo ločitev.

Z Enriquejem sta se spoznala leta 2001, ko je v videospotu za pesem Escape odigrala njegov "objekt poželenja". Sem in tja se pojavijo namigi, da sta se tudi onadva že dolgo nazaj daleč od oči medijev poročila.

Brez Ane se težko sestavi kakršen koli lepotni seznam. Tako jo je People kar štirikrat uvrstil med stoterico najlepših ljudi na svetu, krasila je naslovnice revij Maxim, Sports Illustrated, FHM in mnogih drugih. Vas še ni prepričala s svojo lepoto? Oglejte si spodnjo galerijo!

A. P.