Foto:
Foto:
Španski princ Felipe z izvoljenko Letizio Ortiz

Pevca sta prišla že do konca pesmi, ko je Justin, nekdanji spremljevalec razvpite Britney Spears, Janet povlekel za korzet in ji ga strgal, tako da se je na malih zaslonih videla njena desna dojka. Ker so organizatorji takoj ugasnili luči, so gledalci podvomili, da je šlo za naključje. Po nastopu se je Timberlake opravičil, zlobneži pa namigujejo, da je s škandalom hotel zasenčiti nekdanjo partnerko. Spearsova se je namreč nedavno na nagradah MTV vroče poljubljala s superzvezdnico Madonno.

Robbie najraje sprehaja pse
Pevcu Robbieju Williamsu sedaj, ko je končal žurersko nočno življenje, sprehajanje psov in posedanje v kavarnah pomeni največji užitek. Pred svojim 30. rojstnim dnevom, ki ga bo praznoval 13. februarja, se počuti odlično. Pravi, da že dolgo ni bil tako srečen. Zaveda se, da še vedno preveč kadi, a končno uživa v življenju. Šele pri 29. letih je spoznal, da ni nesmrten, dodaja šarmantni Anglež.

Neverna španska princesa?
V španskih cerkvenih krogih trdijo, da je prihodnja princesa in žena princa Felipeja glede verskih vprašanj precej hladna. Letizia Ortiz, zaročenka španskega prestolonaslednika, princa Felipeja, naj bi bila po mnenju visokih cerkvenih dostojanstvenikov vzgojena tako kot večina mladih Špancev. Odraščala je v skladu z ostrimi cerkvenimi nauki, kasneje pa jim je obrnila hrbet in postala ravnodušna do ustanove, ki ima v Španiji še vedno veliko težo. Vseeno pa madridska nadškofija meni, da Ortizova kaže veliko pripravljenost za to, da bi v kratkem obnovila vse versko, kar je v tem času pozabila. Zaročenca hodita tudi na predporočne pogovore, kjer jima svetuje mentor.