Družinica Cruise-Holmes se je končno pokazala skupaj. Foto: Vanity Fair
Družinica Cruise-Holmes se je končno pokazala skupaj. Foto: Vanity Fair
Katie Holmes in Tom Cruise
Pred nosečnostjo sta bila nerazdružljiva. Foto: EPA
Tom Cruise
Je Tom našel srečo v ljubezni? Foto: Reuters

27-letna igralka je v intervjuju dejala, da so jo vsa ugibanja o tem, ali Suri sploh obstaja in kako jo s Tomom vzgajata, močno prizadela.

"Ta cirkus mi že pošteno preseda. Kar počnejo mediji, preprosto ni prav. Vsa natolcevanja o tem, da moja družina ne mara Toma, me ubijajo. Še posebej pa ne smete pisati tako groznih stvari o nobenemu otroku, kaj šele o moji hčerki."

Tomu delate krivico!
Katie, ki je zaslovela v nasjtniški seriji Simpatije, pa je vseeno priznala, da vse novice o sebi in svoji družini skrbno prebere. "Ljudje, o katerih pišete tako grozne stvari, so moja družina, moja prihodnost. Tako jih imam rada. Nikakor ne morem razumeti, kako lahko mediji o nekom, ki je ljubeč, dober in pozoren, kot je Tom, tako sprevržejo resnico. Od kod dobijo vse te laži?"

Holmesova je še dejala, da nikoli v življenju ni bila tako srečna kot v trenutku, ko je izvedela za svojo nosečnost. "A kmalu so se začele o vsaki, še tako normalni stvari pojavljati najbolj neumna namigovanja, kar se jih človek lahko zamisli."

Velika srečna družina?
Suri, ki je Katiejin prvi otrok, 44-letni Tom pa ima iz zakona z Nicole Kidman že dva posvojena otroka, je bila rojena 17. aprila, njene fotografije pa je bilo prvič mogoče videti šele pred nekaj dnevi na naslovnici revije Vanity Fair. Posnela jih je slavna Annie Leibovitz, fotografiranju v Koloradu pa naj bi prisostvovali tudi Katiejini starši in Tomova otroka Isabella in Connor.

Suri sploh nisva skrivala!
Pa vendar, zakaj sta zvezdnika toliko časa skrivala Suri pred očmi javnosti? Tom je odgovoril: "Želeli smo živeti kot običajna družina. Pogosto smo se fotografirali za družinski album in nekaj od teh slik bi zagotovo poslali nekaterim revijam." Katie ga je dopolnila: "Nato pa se je začela prava norija. Ta obsedenost, imenovana Kje je Suri?, naju je zelo presenetila, saj nisva imela občutka, da skrivava najinega otroka."

Podobna je tebi ... Ne, tebi
Oba sta seveda nad Suri več kot navdušena, Tom je dejal, da ima Katiejine ustnice in oči in da ji je čisto podobna, Katie pa nasprotno misli, da je precej bolj podobna Tomu. "V trenutku, ko se je Suri rodila in mi jo je zdravnik položil v roke, me je prevel nepopisno lep občutek. Zazrla sem se ji v oči in se počutila kot mama."