Tom se je pri Oprah znova razgovoril. Foto: Reuters
Tom se je pri Oprah znova razgovoril. Foto: Reuters
Družina Cruise
Družina Cruise zbuja pozornost, zlasti pa način vzgoje male Suri.

Le kdo se ne spomni nenevadnega prizore izpred petih let, ko je slavni igralec iz sebe naredil pravega bedaka. Kot izraz ljubezni do svojega, takrat še dekleta, od novembra 2006 pa žene Katie Holmes, je začel nenadzorovano skakati po slavnem kavču TV-gostiteljice ene izmed najbolj priljubljenih pogovornih oddaj Oprah Winfrey. A tokrat kavča ni bilo, saj ga je Oprah iznajdljivo nadomestila s stoli.

Po neslavnem skakanju po kavču in čudaškem obnašanju naj bi sicer po trditvah mnogih, tudi same Oprah, priljubljenost igralca v javnosti strmo padala. Zdaj, po petih letih (sicer je Tom Oprahino oddajo obiskal tudi dve leti nazaj) pa se je 47-letni igralec vrnil "na kraj zločina" in znova spregovoril o svojih najljubših dekletih - 31-letni ženi Katie in štiriletni hčerki Suri.

Pri oblačenju mu svetuje Suri
"Suri sama izbira svoje obleke in jaz ji pri tem nikoli ne nasprotujem. Enostavno ima izvrsten okus za modo in tudi meni pogosto svetuje, kaj obleči," je ponosno spregovoril Tom o svoji modno ozaveščeni hčerki, ki z načinom oblačenja, nošenjem čeveljčkov s peto in ličenjem vzbuja pozornost povsod, kjer se pojavi v spremstvu slavnih staršev.

Ob večerih scrabble in filmi
Tom, ki je bil tri leta poročen z igralko Mimi Rogers (do leta 1990), 11 let pa z igralko Nicole Kidman (poročena sta bila do leta 2001, posvojila sta dva otroka, Isabella Jane in Connorja Antonyja), je še povedal, da se s Katie in Suri trudijo skupaj preživeti čim več večerov. Ti so rezervirani za igranje scrabbla in gledanje filmov.

Tom pa se je pri Oprah dotaknil tudi svojega igralskega poklica in pohvalili svoje kaskaderske veščine. "Ko snemam film, želim čim več kaskaderskih prizorov odigrati sam. Ko vidim kakšno zgradbo, je prvo kar mi pade na misel to, kako bi splezal nanjo," je še povedal samozavestni Tom.

Spodaj si lahko ogledate posnetek Tomovega nenevadnega obnašanja pri Oprah izpred petih let.