Eden najodmevnejših škandalov zadnjih let še naprej vztrajno polni časopisne stolpce. Foto: Reuters
Eden najodmevnejših škandalov zadnjih let še naprej vztrajno polni časopisne stolpce. Foto: Reuters
Tiger in Elin
Ali bo Tigerju uspelo povrniti ženino zaupanje? Foto: EPA

Odlični športnik se na vse pretege trudi rešiti zakon s švedsko manekenko Elin Nordergen. Zaradi ljubezni do svoje soproge se je Tiger tako podal na zdravljenje zasvojenosti s seksom, zdaj pa se je golfist odločil, da ga bo pred oboževalkami varovalo kar 90 telesnih stražarjev, med njimi pa naj bi bili tudi nekaj pripadnikov FBI-ja.

Elin Tigerju še ne verjame
Eden izmed Woodsovih telesnih stražarjev je ob tem dejal, da bi bila prava katastrofa, če bi v javnost prišla le ena sama fotografija, na kateri se kakšna zapeljiva ženska dotika Tigerja. Kot kaže, zakon med Tigerjem in Elin še vedno stoji na trhlih nogah, zato mora biti športnik previden na vsakem koraku, če si želi povrniti zaupanje svoje soproge, ki pa še vedno ne nosi poročnega prstana.

Deset milijonov dolarjev v zameno za molk
Tiger naj bi med drugim eni izmed številnih ljubic, Rachel Uchitel, dal kar deset milijonov dolarjev za to, da ne odkriva podrobnosti o njuni zvezi. Kot poroča spletna stran TMZ, je bila Rachel pripravljena molčati tudi za pet milijonov dolarjev, a naj bi ji športnik sam ponudil dvakrat večjo vsoto denarja. Rachel naj bi tako iztržila največ denarja - druge ljubice naj bi v zameno za molk dobile nekaj sto tisoč dolarjev, nekatere pa niti dolarja.

Trump brani Woodsa
Medtem ko večina Tigerjevo nedopustno obnašanje ostro obsoja, pa je ameriški poslovnež Donald Trump stopil v bran slavnemu golfistu. Tiger naj bi po Donaldovih besedah varal zaradi velikega pritiska javnosti in zaradi velikih pričakovanj na športnem področju.