"Špaga"? Za Nicole mala malica! Foto: Screenshot: Youtube

Vroča temnolaska bo krasila avgustovsko naslovnico revije, v javnost pa je že pricurljal posnetek iz zakulisja snemanja, na katerem je Nicole navdušila. V prvih odzivih so komentatorji najbolj hvalili preprostost, saj so se v uredništvu odločili, da jo bodo predstavili v črno-belem uvodniku, zato je bila tudi minimalno naličena - in tako po mnenju mnogih še lepša.

32-letna pevka je letos stopila na samostojno glasbeno pot, njen debitantski album Killer Love pa se je že takoj zavihtel na vrh številnih lestvic. Lani je zmagala v deseti sezoni plesnega šova Dancing With The Stars in sodnica ji je polaskala, da je "daleč najboljša plesalka, kar jih je bilo v oddaji". V zadnjem času se je o njej veliko pisalo zaradi njene nove "službe" - iz televizijske družbe Fox so namreč sporočili, da bo Nicole v novi sezoni resničnostnega šova Faktor X zamenjala britansko pevko Cheryl Cole v vlogi sodnice.

V medijih se pogosto pojavlja tudi zaradi svojega zasebnega življenja, saj je že vse od leta 2008 spremljevalka dirkača formule 1 Lewisa Hamiltona, par pa se je zdaj začel pogovarjati tudi o poroki.

Zakulisje snemanja za InStyle, v katerem je privlačna Nicole predstavljena v številnih zapeljivih položajih - seveda tudi v "špagi" - si lahko ogledate tudi v spodnjem videoposnetku.