Michaelu bo na voljo bogata ponudba hrane in pijače, ki pa ne sme vključevati jagod, so bili opozorjeni organizatorji. Foto: EPA
Michaelu bo na voljo bogata ponudba hrane in pijače, ki pa ne sme vključevati jagod, so bili opozorjeni organizatorji. Foto: EPA

Bolton bo v Ljubljani nastanjen v predsedniškem apartmaju, ostala ekipa pa še v 22 sobah najvišjega razreda. Soba za izvajalca v Hali Tivoli, kjer bo Michaelov koncert potekal, mora biti urejena v prijetnem ambientu, kjer ne smejo manjkati sveče "v nežnih vonjih vanilje, sivke, agrumov in sporiša".

Prav tako morajo biti na voljo tri vrste brisač, milo najboljše kakovosti, yogi zeleni čaj s super oksidanti, vino višjega cenovnega razreda, voda Fiji, bel, ržen in pšenični kruh ... A, pozor, nobenih jagod!

Enkrat vino, drugič viski, nato še pivo ...
Večerjo si bo Bolton izbral med vsaj tremi jedilniki najboljše italijanske, kitajske, mediteranske, indijske, japonske ali tajske kuhinje. Jedilniki ne smejo biti fotokopirani, temveč originalni. Hrano, ki si jo izvajalec izbere, pripravijo v restavraciji.

Jedilnik za ekipo je določen za vsak dan različno in se ga je treba držati. Za 30 ljudi ekipe (brez tamkajšnih) morata biti na voljo dva menija - mesni in vegetarijanski. Po dnevih so določena tudi vina in žgane pijače. V ponedeljek in petek je to chardonnay ali sauvignon, v ponedeljek in četrtek še steklenica viskija Jack Daniels. Posebna želja je tudi "specialno" najboljše lokalno pivo, so sporočili organizatorji.

Priljubljeni ameriški pevec in avtor bo 25. januarja v ljubljanski Hali Tivoli nastopil v sklopu turneje, na kateri predstavlja najnovejšo ploščo One World One Love. Seveda pa bodo obiskovalci slišali tudi njegove starejše uspešnice, obljublja organizator.

Na koncertu bo kot posebni gost nastopil Tony Cetinski, Boltonov "stari znanec". Posebna Michaelova gostja bo Jennifer Clark.