Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksandra K. Kovač

Predsodki! Predsodki! - Besedo imajo njihove žrtve

15.10.2019

Joj, kakšen je. Kako more? Če bi se to meni zgodilo, ne vem, kaj bi … Kako lahko kaj takšnega naredi iz sebe? Pa kdo sprejme takšno odločitev? To ne spada v naš prostor! Vsi oni so isti … Pojdimo proč!

Predsodki! Mati otroka z downovim sindromom: Po vseh teh letih ga še vedno gledajo. In to malo boli.

15.10.2019

"Z vašim otrokom tako in tako nič ne bo, dajte ga v zavod," je materi danes 27-letnega Gregorja, ki ima downov sindrom, dejala mlada logopedinja, ko je bil Gregor star tri leta.

Predsodki Vegani nismo ne šibki, ne bledolični in ne nasilni. Krutosti do živali pa ne moremo tolerirati.

22.10.2019

Maja Hrovat pravi, da je o veganstvu sicer ni prepričal neki specifičen dogodek, ima pa s tem nekaj opraviti tudi množica domačih, postopoma izginjajočih kuncev, ki so končali tudi na njenem krožniku.

Kolumne Zadnje dejanje Grem volit: Kako so se kandidati pogovarjali z mladimi

24.05.2019

Kandidati za evropske poslance so na sklepnem dejanju MMC-jevega projekta Grem volit! v pogovoru z mladimi predvsem … govorili.

Grem volit Evropska vojska: dobra ali nesmiselna ideja?

18.05.2019

Odgovor na vprašanje o smiselnosti ideje o skupni evropski vojski med mladimi iz projekta Grem volit! evropske poslance ni enoznačen, predvsem pa jih ob tem zanima, čemu bi bila namenjena in kakšne bi bile njene naloge.

Grem volit Vsaj ko gre za Slovenijo, bi morali stopiti skupaj

21.05.2019

Slovenski EU-poslanci so, tako doma kot v EU-parlamentu, člani različnih političnih skupin, ki imajo različna stališča, vendar bi bilo prav, da bi se zedinili vsaj glede vprašanj, ki zadevajo Slovenijo, razmišljajo mladi iz projekta Grem volit!

Grem volit Merilo konkurenčnosti univerz so tudi prihodi tujih študentov

14.05.2019

Slovenske univerze so v primerjavi s tujimi vedno bolj konkurenčne, kar dokazujejo uvrščanja na lestvicah kakovosti, uspehi slovenskih študentov in povečevanje števila tujih študentov, ki v okviru programa Erasmus pridejo na študijsko izmenjavo.

Grem volit Evropska sredstva: Projekti, ki jih morda ne bi bilo

19.05.2019

Čistilna naprava v Celju, Fakulteta za kemijo, obnovljen trg, izobraževalni projekti, infrastruktura … Mladi iz projekta Grem volit! znajo našteti kar nekaj projektov, ki so bili vsaj delno financirani iz evropskih sredstev.

Grem volit Se dosežki evropskih poslancev začnejo in končajo pri čebelah?

15.05.2019

Vprašanje dosežkov slovenskih evropskih poslancev v iztekajočem se mandatu se najpogosteje ustavi pri omembi uspešne uveljavitve dneva čebel na evropski ravni in svetovni ravni, ki velja za dogodek, ob katerem so poslanci "stopili skupaj".

Grem volit Afere uničujejo zaupanje v varnost hrane

09.05.2019

Hrani, ki pride iz držav EU-ja, zaupamo vsi, dokler se ne zgodi prva afera. Potem nekaj časa govorimo o novih pravilih, ki bi afere preprečila, nato se vse lepo poleže in nadaljujemo to, kar smo počeli pred tem, pravi Danijel iz projekta Grem volit!.

Grem volit Terorizem se prepogosto in prehitro povezuje z migracijami

16.05.2019

Vsak posameznik ima pravico do zasebnosti in zgolj v imenu preprečevanje terorizma in organiziranega kriminala se zasebnosti ne smemo odreči, je eno od mnenj mladih iz projekta Grem volit! v razmišljanju o nevarnostih terorizma.

Grem volit Če ne volimo, o nas odločajo drugi

07.05.2019

Če je udeležba na volitvah nizka, za večino odloči mnenje manjšega dela družbe. Zato je treba glasovati na volitvah, pravi Tadej iz projekta Grem volit! evropske poslance.

Stran 4 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov