Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji irenastepan

Napovednik Glasbeni abonma

26.09.2018

Z učenci in učitelji GM se je v studiu Hendrix Radia Koper pogovarjala Janja Lešnik, posnela pa jih je produkcijska ekipa s Kesnijo Kos in Dragom Hrvatinom.

Napovednik Kulinarični festival v Gorici

26.09.2018

Gorica kipi, valovi, brbota v posebnem ritmu in vonjavah - na njenih ulicah in trgih kuha ves svet - začel se je namreč tridnevni festival kulinarike, Gusti di frontiera, ki je na stojnice po ...

Napovednik V središču

26.09.2018

Koprske fabule - literarno glasbeni dogodek spremljajo stare fotografije in avdio zapisi sogovornikov v istrsko beneškem in slovenskem jeziku.

Napovednik Primorci po svetu

28.09.2018

Kljub mladosti je za Domnom Črnigojem bogata nogometa pot. V prvi slovenski nogometni ligi je odigral 89 tekem, preizkusil se je tudi v evropskih pokalih, pred tremi leti pa se je preselil v Lugano.

Napovednik Odprto za srečanje

25.09.2018

Smilja Baranja se bo pogovarjala z Vesno Leskovic, našo nekdanjo radijsko kolegico, urednico kulturnega uredništva in dopisnico iz zamejstva.

Napovednik Jesenske serenade

25.09.2018

V teh dneh se končujejo Jesenske Serenade Glasbene mladine ljubljanske, ki so v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Ajdovščina zazvenele tudi v Vipavski dolini.

Napovednik Sladka Istra

25.09.2018

Mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra je največja tovrstna prireditev v Sloveniji.

Napovednik V središču

25.09.2018

Matej Kocjan - Koco je najprej ustvaril strip in predlogo zgodbe, to pa je potem Darko Nikolovski predelal v sodobno rapersko pesnitev. Tako je nastala prva slovenska knjižna rap pripoved v stripu.

Napovednik Živalski blues

25.09.2018

Psa vozimo v avtomobilu po predpisih, tako, kakor določa zakon. Ne sme biti pri sovoznikovih nogah, še manj nepripet na zadnjem sedežu ali pa na zadnji polici avtomobila.

Napovednik Skozi leta popularne glasbe

24.09.2018

V zadnji oddaji o goriški popularni muziki nas bosta Tatjana Gregorič in Sergéj Ranđelović Ranđo vnovič popeljala na ajdovsko sceno, kot so jo skozi leta oblikovale zasedbe Big bibls brothers band, ...

Stran 33 od 118
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov