Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji irenastepan

Napovednik Glasba skozi čas

17.09.2018

Tatjana Gregorič vabi k poslušanju še ene nove zgodbe o popularni glasbi, tokrat na Ajdovskem. Številni goriški glasbeniki so namreč sooblikovali tudi tamkajšnjo sceno.

Napovednik DiP ob 10.00

17.09.2018

Ljudje radi hodimo v planine, pod gorskimi vršaci iščemo in premagujemo izzive, polnimo si baterije, ob pogledu na zelena hribovja zapoje duša. Romantika se neha, ko je treba v hribih ostati za kruh.

Napovednik In vendar se vrti!

16.09.2018

V Evropski uniji se vse bolj povečujejo razlike, predvsem v ciljih in interesih, pa tudi v vrednotah. Brexit je velik preizkus za povezavo in njeno enotnost.

Napovednik S koncertnih prizorišč

16.09.2018

Festivala Med zvoki krajev, ki ga organizira društvo Progetto Musica iz Vidma, je v septembru obiskal tudi Vilo Vipolže v Goriških brdih.

Napovednik Morje in mi

16.09.2018

Več kot 360 prostovoljk in prostovoljcev vseh generacij je na posameznih odsekih od meje z Italijo do meje s Hrvaško s priobalnega pasu pobralo za dobrih 400 kilogramov cigaretnih ogorkov, ...

Napovednik Sotočja

14.09.2018

Stvari so prišle tako daleč, da moramo ljudem pojasnjevati, da pomoč človeku v stiski ni nezakonita, pravi Vesna Teršelič, direktorica Dokumente, hrvaške organizacije za soočanje s preteklostjo.

Napovednik V središču!

14.09.2018

V številnih mestih po Evropi se danes začenjajo aktivnosti ob Tednu mobilnosti. Slogan letošnjih akcij je Združuj in učinkovito potuj.

Napovednik Športna nedelja

14.09.2018

Po reprezentančnem premoru so spet na delu nogometni prvoligaši, začelo se je tudi rokometno prvenstvo. Košarkarji Sixta Primorske ne skrivajo ambicioznih načrtov, novost bodo Plemenite vstopnice.

Napovednik Primorski kraji in ljudje

14.09.2018

V Zazidu so imeli šolo vse do začetka sedemdesetih let minulega stoletja.

Napovednik Kmetijska oddaja

14.09.2018

Kaki, imenovan tudi zlato jabolko, bo čez dober mesec dozorel. Ker pa ob obiranju običajno še ni primeren za uživanje, ga je potrebno zoriti. Lahko po naravni poti ali pa v zorilni komori.

Stran 36 od 118
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov