Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

Po Sloveniji Foto: Dobro vino, lepa pokrajina - recept za naval tujcev na Brda

26.04.2016

Konec tedna je bilo dobiti prosto ležišče v Goriških brdih praktično misija nemogoče - čeprav je bila vremenska napoved skoraj apokaliptična.

Svet Superdelegati: ko strankarski veljaki povozijo voljo ljudstva

21.04.2016

Označujejo jih za nedemokratične, za samovoljne, za podpornike elite in statusa quo.

Kulinarika Tomaž Sršen, prvo pero kulinarike: "Pleskavica v lepinji je 50-krat boljša od burgerja"

15.04.2016

Ko sem prvič spoznala Tomaža Sršena, je zadovoljno predel na terasi Hiše Franko ob Kramarjevem rostbifu in hišnem gin toniku. Drugič je bil že manj srečen, oo, do tega, pred kom je (oz.

Popotni dnevnik Foto: Severnjaški otok Fogo - ribiške hiške ob modernih galerijah

13.04.2016

Na Fogo, otoček ob obali odročne severnjaške kanadske province Nove Fundlandije, priplujete s trajektom, ki se prav nič po zahodnjaško drži nekega posebnega urnika.

Kulinarika "4 roke" na Bledu - mladi slovenski kuhar proti italijanskemu michelinarju

12.04.2016

Kako je videti krompirjev cmok, s katerim si je italijanski kuharski mojster Gianni Tarabini iz restavracije Le Presef (La Fiorida) prikuhal Michelinovo zvezdico?

Kulinarika Brata Chivas, od kraljičinih trgovcev do viskija za Sinatro

08.04.2016

Viski je prepotoval dolgo pot od "pijače za reveže", ki je nadomeščala elitnejši konjak, do statusa gosposke pijače, ki jo ima danes.

Kulinarika Michelinka na Ljubnem: iz Bruslja prinesel tartufe, odnesel postrv

05.04.2016

Bil je četrtek zvečer in nič ni kazalo, da bi zaspano Ljubno tisti večer doživljalo kakšno kulinarično revolucijo - lokalni bari (baje jih je 14) so bili po večini zaprti, hotel Planinka pa je ob ...

Kulinarika Se da v Mariboru zapolniti michelinsko kosilo za 350 evrov? Očitno da.

04.04.2016

Če Slovenija že nima kaj dosti upanja na Michelinove zvezdice, pa vsaj te v zadnjem letu pospešeno gostujejo v naših koncih - mednarodni kuharski mojstri, ovenčani z za nekatere najvišjim priznanjem ...

ZDA 2016 Hillary 8 let pozneje – ambicije ostajajo, udarci pod pas prav tako

30.03.2016

"Ni dvoma, da mi je senatorka Clinton (z negativno kampanjo) naredila uslugo, saj sem imel tako pomladanske priprave na jesenske spopade, če bom izbran za demokratskega predsedniškega kandidata."

Svet Zakaj Bruselj? Na eni strani mesta srce EU-ja, na drugi središče radikalizacije

23.03.2016

Čeprav se je mnogim zdelo, da ima Bruselj kot mesto premalo simbolike za napade, pa drugi pravijo, da je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo v belgijski prestolnici, kjer so v petek prijeli osumljenca ...

Fascinantni hoteli Adriatic: nova zgodba najstarejšega hotela v Rovinju

17.03.2016

Zgodba Hotela Adriatic, najstarejšega hotela v Rovinju, se je začela, še preden je hotel, umeščen v samo staro središče Rovinja, sploh stal.

Kulinarika Ana Roš zvezda Netflixove dokumentarne serije

11.03.2016

"Chef's Table je ameriška dokumentarna serija Netflixove produkcije. Vsaka epizoda predstavlja portret svetovno priznanega chefa," se bere opis serije, ki je lani povsem navdušila Američane.

Stran 44 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov