Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Prenovljeni hotel Maestoso naj bi odprli poleti

03.01.2020

Kobilarna Lipica bo praznovala 440-to obletnico. Prenova hotela Maestoso je ena osrednjih prednostnih nalog Holdinga Kobilarne Lipica. Javno naročilo za izbor izvajalca se bo zaključilo osmega januarja.

Zgodbe Bruno Kocjan: "Gostinec mora biti tudi igralec."

05.01.2020

Bruno Kocjan iz Senožeč je skoraj vso poklicno pot zapisal gostinstvu. Lahko bi bil že v zasluženem pokoju, a se zanj še ni odločil. Zaposlen je v podjetju, ki se ukvarja z varovanjem, ob koncih tedna pa še vedno dela v znani senožeški gostilni Na ravni.

Novice Šport v 2020

02.01.2020

Leto prinaša številne zanimive športne dogodke v različnih panogah in disciplinah. Med vsem dogodki izstopata evropsko prvenstvo v nogometu, kjer Slovencev ne bo zraven, in olimpijske igre, ki jih bo gostil Tokio.

Novice Zanimanja za najem trafik v Kopru ni veliko

03.01.2020

Kupovanje časopisov, revij, tobačnih in drugih izdelkov ter avtobusnih vozovnic je v Kopru oteženo, saj je večina trafik zaprtih. V začetku tega leta pa občina napoveduje novosti.

Novice Zdravstveni domovi v Istri že izdajajo elektronske bolniške liste

03.01.2020

V Istri so že začeli z izdajanjem elektronskih potrdil o upravičeni zadržanosti od dela. Prehodno se bo v januarju še izdajalo tudi inačice v papirnati obliki. Izvajalci že opažajo nekaj pomanjkljivosti, a te so večinoma že v fazi odpravljanja.

Novice Bo 2020 prinesel vrnitev Narodnega doma v Trstu?

02.01.2020

Krovni organizaciji Slovencev v Italiji sta lani največ pozornosti namenili uveljavljanju slovenščine na različnih področjih življenja slovenske narodne skupnosti. To bo tudi v ospredju letošnjega leta, ko pričakujejo dogovor o vrnitvi Narodnega doma.

Zgodbe Z mikrofonom v operacijski sobi

02.01.2020

V decembru smo z eno od medicinskih ekip vstopili v operacijsko dvorano in se prepričali, kako poteka eden najzahtevnejših posegov.

Novice Dobrodošli v 2020!

01.01.2020

Številni so novo leto pričakali na silvestrovanjih na prostem po vsej državi. Kakšne novosti prinaša novo leto?

Novice Leto 2019 je bilo za zdravstvene ustanove v Istri prelomno

30.12.2019

V prihodnjih dneh si bomo pogosto voščili in zaželeli veliko zdravja! To pa je pogosto odvisno predvsem od zdravstvenega sistema. Kaj se je na področju zdravstva zgodilo v letu, ki jemlje slovo?

Novice Leto dni po filmskem pobegu iz koprskega zapora

29.12.2019

Pred letom dni sta iz koprskega zapora pobegnila pripornika. Od takrat sta se zamenjala vodstvo in videonadzor, problem pomanjkanja kadrov in prostorov pa ostaja.

Novice Tema leta 2019: morje

27.12.2019

Leto 2019 je močno zaznamovalo vprašanje varovanja oceanov in pestrosti življenja, ki postaja pereče zaradi podnebne krize. Primorske teme leta: Jernejev kanal, ekološko plovilo, varovanje morja, pol stoletja Morske biološke postaje ...

Novice Bodo lastniku odvzeli pse, ki so napadli v Boninih?

27.12.2019

Veterinarska inšpekcija vodi postopek zoper lastnika psov, ki so na božič napadli krajanko v Boninih in jo poškodovali. "To je bilo le opozorilo," pravi Vida Klenovšek.

Stran 18 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov