Banjaluško tožilstvo je potrdilo sume. Foto: Rok Omahen
Banjaluško tožilstvo je potrdilo sume. Foto: Rok Omahen

Banjaluški policisti in potapljači so truplo ženske s prebivališčem v Sloveniji nepričakovano našli v reki Vrbas, potem ko so iskali žensko in moškega iz BiH-a, ki sta v dveh ločenih prometnih nesrečah prejšnjo nedeljo v svojih avtomobilih končala v reki ob magistralni cesti Banjaluka-Jajce.

Domnevajo, da je tudi 48-letnica s prebivališčem v Sloveniji doživela prometno nesrečo in zdrsnila z avtomobilom v Vrbas. Pozneje so ugotovili, da je bil v škodi tudi 53-letni moški, ki so ga iskali tudi danes. Oba naj bi bila rojena v BiH-u.

Še dve iskanji
Nadaljevali so tudi iskanje 50-letnega moškega iz Bijeljine, ki se je ponesrečil prejšnjo nedeljo, ko je s toyoto zapeljal v Vrbas na magistralni cesti iz smeri Jajca proti Banjaluki. Dvema potnikoma se je uspelo rešiti iz ponesrečenega vozila.

V Vrbasu so v ponedeljek našli 25-letno žensko v pasatu, ki je prav tako v nedeljo končal v reki po nesreči v banjaluškemu naselju Karanovac na magistralni cesti proti Jajcu. Mlajši voznik se je kljub hudim poškodbam rešil iz vozila in je na zdravljenju v kliničnem centru v Banjaluki, je še poročal novičarski portal klix.ba.