Foto: BoBo
Foto: BoBo

Do nesreče in pretepa je prišlo v manjšem zaselku v občini Šmarje pri Jelšah. Kot poroča časopis Dnevnik, ki povzema besede znanca pokojnika, se je 68-letnik zaletel v steber gospodarskega poslopja, njegovo 47-letno ženo pa naj bi to tako razjezilo, da ga je pretepla še s palico.

Na policiji so dogodek potrdili, a dodali, da okoliščine primera še niso popolnoma razjasnjene. Kot so povedali na Policijski upravi Celje, v omenjeni zadevi obravnavajo dva dogodka, in sicer 68-letnega moškega obravnavajo zaradi zaleta v gospodarsko poslopje ob tem pa obravnavajo še sum storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe, ki ga je osumljena 47-letnica.

"Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil so ugotovili, da se je 68-letni domačin s traktorjem zaletel v gospodarsko poslopje, nakar ga je 47-letna partnerica večkrat udarila z leseno palico," je za časopis pojasnil Božidar Pezdevšek s PU-ja Celje. Moškega so nato z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju, 3. julija pa je umrl.

Preiskava še vedno intenzivno poteka zaradi vzroka smrti traktorista in razjasnitve vseh drugih okoliščin. Za pokojnega je preiskovalni sodnik odredil sodno obdukcijo.