Voznika je odneslo s ceste v drevo. Foto: BoBo
Voznika je odneslo s ceste v drevo. Foto: BoBo

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, je 35-letni voznik avtomobila vozil od vasi Krasno proti naselju Vrhovlje pri Kojskem po klancu navzgor. V blagem desnem preglednem ovinku je z vozilom zapeljal levo zunaj vozišča na travnato brežino, kjer je trčil v drevo. Vozilo se je prevrnilo na desni bok, voznik pa je ostal ukleščen v vozilu. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Poleg prometnih policistov so na kraju tragične nesreče posredovali tudi novogoriški poklicni gasilci in reševalci ZD-ja Nova Gorica. Dežurna zdravnica je pozneje na kraju potrdila smrt voznika in odredila sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na pristojnem Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.

Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica bodo o vseh ugotovljenih dejstvih tragične nesreče s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Na cestah na severnem Primorskem je v letošnjem letu za posledicami prometnih nesreč umrlo pet ljudi, so še sporočili novogoriški policisti.