Bena Stillerja je bilo pred nedavnim mogoče videti v filmu Noč v muzeju. Foto: EPA
Bena Stillerja je bilo pred nedavnim mogoče videti v filmu Noč v muzeju. Foto: EPA

V filmu The Hardy Boys, snemanje katerega se naj ne bi začelo pred naslednjim letom, bosta brata Hardy že odrasla, ponovno pa bosta združila moči, da bi rešila novo skrivnost. Vendar pa projekt še zdaleč ni dorečen, saj je nastanek scenarija še v povojih. Stiller opozarja, da gre za eno tistih idej, o katerih se filmski ustvarjalci dogovarjajo že več let, vendar pa je treba še počakati, ali bo tudi scenarij zadovoljil njihova pričakovanja.

Od 20. let preteklega stoletja
Televizijska serija je pred male ekrane privabljala v letih 1977 in 1978, v vlogah bratov pa sta takrat nastopila Shaun Cassidy (Joe) in Parker Stevenson (Frank). Serija knjig, na katere so se naslonili ustvarjalci serije, je izhajala med leti 1927 in 1979 pod psevdonimom Ranklina W. Dixona.

Cruise, ki se je leta 1986 z vlogo Mavericka v filmu Top Gun hitro vrstil med najbolj priljubljene hollywoodske igralce, in to ostal vse do danes, polni zadnje čase časopise predvsem zaradi svojega zasebnega življenja. Precej uspešno pa je bilo preteklo leto za Bena Stillerja, ki je privabljal gledalce s filmom Noč v muzeju.