Za Brada Pitta in Angelino Jolie bo to prvo sodelovanje na platnu po odmevnem filmu Gospod in gospa Smith. Foto:
Za Brada Pitta in Angelino Jolie bo to prvo sodelovanje na platnu po odmevnem filmu Gospod in gospa Smith. Foto:

Kaj dosti o načrtovanem filmu sicer ni znanega, le to, da bo "vznemirljiva pustolovščina" potekala v Evropi. Kot poročajo ameriški mediji, izvirni scenarij podpisuje 38-letna Angelina, dogovarjanja o igralski zasedbi pa še potekajo.

Angelina ima polne roke dela z drugim celovečercem
Kot smo že pisali, je zvezdnica trenutno zatopljena v svoj zadnji režijski podvig Unbroken, v katerem pripoveduje resnični zgodbo o olimpijskem tekaču Louju Zamperiniju, ki je med drugo svetovno vojno še z dvema kolegoma preživel sestrelitev letala, po 47 dneh na splavu sredi odprtega morja pa so jih Japonci za dve leti zaprli v taborišče. Igralka se je kot režiserka preizkusila - vendar kritikov ni osupnila - z vojno dramo V deželi krvi in medu, konec meseca pa v ameriške kinematografe prihaja kot Disneyjeva zlobna Maleficent.
50-letni Brad je nasprotno pri kritikih pustil dober vtis s sicer manjšo vlogo v kritiško opevani in z oskarjem nagrajeni zgodovinski drami 12 let suženj. Novembra pa ga bomo lahko videli v akcijski drami Fury, zgodbi o naredniku, ki se med drugo svetovno vojno s petimi vojaki na tanku odpravi sovražniku nasproti.