Bo v svoj natrpan urnik lahko stisnil še snemanje filma? Foto: Reuters
Bo v svoj natrpan urnik lahko stisnil še snemanje filma? Foto: Reuters

V filmu naj bi član legendarne rockskupine Rolling Stones zaigral očeta nekoliko nenavadnega kapitana Jacka Sparrowa, ki mu kljub nepopravljivim gusarskim značilnostim uspe ostati dovolj prisrčen, da ga gledalci ne uvrstijo med zlobneže. Depp je svoj lik Jacka Sparrowa osnoval prav po legendarnem kitaristu, zato je prepričan, da bi bil ta najbolj primeren za vlogo Jackovega očeta.

V vlogi gusarskega kapitana seveda ne nastopa nihče drug kot Johnny Depp, s katerim je Richards že preživel dan na filmski sceni in si celo nadel nekaj kostumov. In čeprav se je ob tem Richards nadvse zabaval, še ne more potrditi svojega nastopa v filmu, saj je preveč zaposlen s skupino.

Snemanje kar med turnejo
Snemanje naj bi namreč potekalo prav v času njihove turneje, glasbenik pa se noče med koncerti ukvarjati še z dodatnim pritiskom. Čeprav se vloge veseli, pa bi moral hkrati v njo vložiti precej energije, saj dobi ob misli na nastop v Disneyjevem filmu precej treme in se zato želi lotiti takega projekta povsem resno, brez drugih obveznosti.