Tom Cruise je moral še pred kratkim v nemški zabavni oddaji Wetten dass ...? dokazovati svoje veščine na motorju. Foto: EPA
Tom Cruise je moral še pred kratkim v nemški zabavni oddaji Wetten dass ...? dokazovati svoje veščine na motorju. Foto: EPA
Tom Cruise
Tom Cruise je na začetku kariere skrbno skrival svoje zasebno življenje - a ta leta so že davno minila. Foto: Reuters
Misija nemogoče 3
Novega Jamesa Bonda se javnost ne veseli preveč ... kar je izvrstna priložnost za Ethana Hunta.

Glavni igralec filma Misija nemogoče 3 bo potreboval kar nekaj časa, preden se bo naučil celotno "koreografijo" prihoda na prizorišče svetovne premiere drugega nadaljevanja akcijske srhljivke, v kateri igra tajnega agenta Ethana Hunta. Tretjega maja se bo tako Cruise do dvorane Ziegfried Theatre v New Yorku prebijal na motorju, nato bo skočil na gliser, v taksi, v helikopter, popeljal se bo s športnim avtom, malo tudi s podzemno železnico, zadnji del poti pa bo moral premagati kar peš.

Prihod v slogu
Morda organizatorji niso hoteli uničiti “dragocene” rdeče preproge. Še bolj verjetno pa je, da se Tom tudi tokrat ni hotel odpovedati “sončenju” v soju bliskov, ki bodo švigali iz poželjivih oči zvestih oboževalk. Teh namreč zagotovo ne bo primanjkovalo vzdolž rdeče obarvane poti.

Paula Wagner, dolgoletna Cruisova sodelavka, je čudaško popotovanje Toma Cruisa pojasnila z besedami: “Tom je vedno užival v iskanju novih načinov za vzpostavljanje stika z oboževalci.” Eden najvplivnejših mož v Hollywoodu je tako očitno prepričan, da ga bodo nekateri ljubitelji filmov občudovali tudi zaradi izvirnega načina prihoda na svečani krst njegovega novega filma.

Vsak hip bo "prijadral" tudi do nas
Film Misija Nemogoče 3 bo na redni spored ameriških kinematografov prišel le dan za svetovno premiero, ki bo sestavni del programa filmskega festivala Tribeca.

Nič dlje pa na novi Cruisov izdelek ne bomo čakali pri nas. Slovenska premiera filma, v katerem so poleg Toma Cruisa med drugim zaigrali še Ving Rehames, letošnji “veliki oskarjevec” Philip Seymour Hoffman, Michelle Monaghan, Keri Russell, Bahar Soomekh in Laurence Fishburne, bo namreč prav tako 4. maja.