Chir Moore je soustanovitelj studia LivePlanet. Foto: EPA
Chir Moore je soustanovitelj studia LivePlanet. Foto: EPA
Igralska zasedba filma Več kot dekle
V eni od vlog bo nastopila tudi Taryn Manning, ki se je Britney Spears pridružila v filmu Več kot dekle. Foto: EPA

Zgodba grozljivke se osredotoča na skupino dobrih prijateljev, ki se odpravijo v počitniško hišo, da bi tam praznovali uspešen konec študija. Njihovo zabavo kmalu prekine skrivnostni morilec, ki jih prisili k sodelovanju v igri, v kateri morajo za lastno preživetje ubiti svoje prijatelje.

Od Ameriške pite do serije Greenlight
Moore se je do zdaaj kot producent predstavljal v filmih, kot so Dobri Will Hunting in Ameriška pita, z Benom Affleckom, Mattom Damonom in Seanom Baileyjem pa je ustanovil družbo LivePlanet. Pod okriljem studia je med drugim nastala televizijska serija Greenlight, ki je ponudila mladim filmskim ustvarjalcem uresničitev svojih sanj v Hollywoodu.

V kaj nas spremenijo ekstremne situacije?
Moore se na svojo novo vlogo kot režiser že pripravlja in obljublja, da bo skušal biti odprt in prisluhniti tudi idejam drugih. Kot je še poudaril, se zaveda, da glavne odločitve seveda pripadajo njemu, vendar pa bo moral še vedno prisluhniti tudi tistim, ki finančno podpirajo projekt. Zgodbo Killers si je izbral zato, ker se mu zdi scenarij izjemno zanimiv in pretehtan, poleg tega pa je prepričan, da se vsi včasih sprašujemo, kako bi se obnašali v ekstremnih situacijah in kakšni ljudje bi postali - junaki ali bi se skrili v kot.

Pod scenarij se je podpisala Kelly C. Palmer, snemanje filma pa naj bi se začelo 13. novembra v New Orleans. Igralko Agnes Bruckner je bilo do zdaj mogoče videti v filmu Woods, Taryn Manning v filmu Hustle & Flow, Patricka Fluegerja pa v televizijski seriji The 4400.