Kako se še lahko zaplete zgodba para, ki naj bi živel srečno do konca svojih dni? Foto:
Kako se še lahko zaplete zgodba para, ki naj bi živel srečno do konca svojih dni? Foto:

Produkcijska hiša HBO in distributer Warner Bros naj bi že pripravljala temelje za projekt, s katerim bi zgodbo Carrie Bradshaw in njenih prijateljic peljali naprej. Kot je povedal HBO-jev programski direktor Michael Lombardo, so njihovi interesi za nadaljevanje resnično veliki, nekaj takšnega kot Mr. Big.

Kot je še povedal Lombardo, jih je presenetilo izredno navdušenje oboževalcev oziroma oboževalk, zato že razmišljajo o tem, ne more pa povedati, kdaj se bo začel projekt tudi uresničevati. Tudi v hiši Warner Bros so bili precej skrivnostni in so samo povedali, da je film za zdaj še povsem v povojih.

Evforija, ki je zajela gledalke po svetu
Film, ki je prišel na velika platna štiri leta potem, ko se je končala serija, je med zvestimi gledalkami serije povzročil pravo evforijo. Tako v ZDA kot drugod po svetu so organizirale prave skupinske oglede zgodb svojih junakinj. Od 30. maja, ko je film doživel premiero, je s prodajo vstopnic po vsem svetu v blagajno prinesel 345 milijonov dolarjev in tako postal eden najuspešnejših "filmov za ženske" vseh časov.

Očitno bo Carrie vendarle lahko napisala knjigo o tem, kaj se zgodi z ljubeznijo, potem ko jo najdeš.