Kako dolgo bo nekdanjemu članu skupine N'synk uspelo ostati na vrhu? Foto: Reuters
Kako dolgo bo nekdanjemu članu skupine N'synk uspelo ostati na vrhu? Foto: Reuters
Pussycat Dolls
Pussycat Dolls so pri skladbi Buttons združile moči s Snoop Doggom. Foto: EPA

Pretekli teden je pevec s prvega mesta ameriške lestvice najbolj prodajanih singlov zrinil Fergiejin solo prvenec London Bridge, ki tudi ta teden ostaja na drugem mestu. Tudi na tretjem mestu najdemo istega izvajalca kot pred sedmimi dnevi - Gnarlsa Barkleyja s skladbo Crazy, temu pa sledijo dekleta skupine Pussycat Dolls, ki so se s pesmijo Buttons povzpela s četrtega na tretje mesto.

Kdo še vztraja med prvimi desetimi?
Na peto mesto je padel Sean Paul, ki skupaj s Keyshio Cole prepeva (When You Gonna) Give It Up to Me, na šestem mestu pa je mogoče najti Nelly Furtado in raperja Timbalanda s skladbo Promiscuous. Kar za enajst mest se je uspelo povzpeti britanski rockzasedbi Snow Patrol, ki se je tako s singlom Chasing Cars utaborila na sedmem mestu. Mesto jim je prepustil raper Ne-Yo s pesmijo Sexy Love, ki je tako pristal na osmem mestu. Na devetem mestu je Nickelbackov Far Away, najboljšo deseterico pa zaokroža Cassie z Me & U.

S kopico novosti
Najvišja novost tedna pripada skupini Pack in skladbi Vans, ki ju je mogoče najti na 58. mestu, kot novinci na lestvici pa se predstavljajo še Keith Urban z Once in a Lifetime (27. mesto), Kenny Chesney z You Save Me (81.), Lloyd Banks in 50 Cent s skladbo Hands Up ( 84.), OK Go z Here It Goes Again (87.), Carrie Underwood s pesmijo Before He Cheats (92.), Diddyjev singel Come To Me, pri prepevanju katerega se mu je pridružila Nicole Scherzinger (93.), Birdman & Lil Wayne z Stuntin' Like My Daddy (95.), Rick Ross s Push It (97.) in duet OutKast, ki tokrat prepeva Idlewild Blue (Don'tchu Worry 'Bout Me, najti pa ga je mogoče na stotem mestu.