Foto:
Foto:
Pri eni od skladb je sodeloval nizozemski raper Lord Lefty.

Zmagovalno lovoriko so tako prevzeli lanskoletnim zmagovalcem Siddharti in njihovemu albumu RH-. Druga plošča brežiške skupine je lani pošteno dvignila prah na slovenski glasbeni sceni: odlične glasbe niso spregledali niti tisti, ki za Leeloojamais še nikoli prej niso slišali. Najbolj nam je v ušesih ostal singel Ne zameri mi, pri katerem je sodeloval tudi nizozemski raper Lord Lefty.

V pričakovanju novega spota
Konec leta ga je na radijskih postajah zamenjala skladba Ljubavi, v februarju pa lahko pričakujemo še tretjo uspešnico in nov videospot - tokrat za pesem Povej mi. Na režiserski stolček bo sedel Ven Jemeršič, stilistka pa bo britanska modna ustvarjalka Cheryl Davis.

Nominiranci SRF-a
Prav v teh dneh pa so bile razglašene tudi nominacije za SRF04 (Slovenski radijski festival 2004), ki ga organizira Hiša idej. Leeloojamais so nominirani v kategorijah »hit leta« in »najbolj predvajana skladba leta 2004«. Zaključna prireditev se bo odvijala 25. februarja v dvorani SNG-ja v Mariboru, kjer bodo Leeloojamais tudi nastopili. Neposredni prenos prireditve si boste lahko ogledali na RTV Slovenija, slišali pa jo boste lahko tudi na 53 slovenskih radijskih postajah.

30. januarja 2005 bo skupina nastopila tudi na posebnem koncertu ob 50. obletnici Evrosonga, s pomočjo godalnega seksteta pa bodo priredili skladbo Eve Sršen Pridi, dala ti bom cvet.