James Corden se je za svoje obnašanje le opravičil. Foto: EPA
James Corden se je za svoje obnašanje le opravičil. Foto: EPA

Corden je zaslovel kot voditelj pogovorne oddaje The Late Late Show na ameriški televizijski mreži CBS. Ta oddaja je bila pod Britancem ena bolj priljubljenih in gledanih večernih oddaj, sploh so zadeli žebljico na glavico z rubriko Carpool Karaoke, v kateri so slavni v avtomobilu kramljali z voditeljem in prepevali pesmi.

A Corden se je v medijih v zadnjem času znašel zaradi pritožb in kritik lastnika znane restavracije Balthazar, Keitha McNallyja, ki je zvezdnika obtožil, da je bil dvakrat ob obisku njegovega lokala zelo nevljuden, piše BBC. Natančneje, opisal ga je z besedami "najbolj žaljiva stranka v zadnjih 25 letih" in "izjemno nadarjen komik, a kot človek pravi kreten". Na drobne napake naj bi se namreč odzval z nesramnimi besedami in opazkami.

Jabolko spora: las in omleta

Prvi "incident" se je v restavraciji zgodil junija, ko je Corden po glavnem obroku natakarju pod nos pomolil las, s čimer je namignil, da ga je našel v svoji hrani. "Čeprav je to res grdo, se takšni primeri v restavracijah kar naprej dogajajo," je pojasnil McNally in dodal, da je nato Corden izjavil: "Takoj nam prinesite še eno rundo pijače. In tokrat pazite, kaj daste notri." Drugič je komika osebje razjezilo, ko naj bi njegova žena v omleti našla slabo ločene beljake in rumenjake. Corden naj bi začel kričati na natakarja: "Nimaš pojma o svojem delu! Najbolje, da grem sam v kuhinjo in pripravim omleto!"

McNally je Cordnu nato prepovedal vstop v restavracijo, a komik se je nato za svoje grehe le "pokoril". Poklical je lastnika in se mu iskreno opravičil. To je bilo McNallyju dovolj, saj je dejal, da "verjame, da si vsak zasluži drugo priložnost". Corden lahko zdaj spet zahaja v Balthazarja.