Vse to opisuje novo serijo pametnih telefonov Samsung Galaxy, ki navdušuje v vseh pogledih. Trije pametni telefoni imajo vse tisto, kar pri telefonih iščete in potrebujete.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Naj bo vsak dan epski

Obiščite svojo najljubšo restavracijo ali diskoteko. Svoje epske noči začinite s funkcijo Nightography. Stvari, ki se vam zgodijo ponoči lahko sedaj ohranite v spominu tudi na posnetkih, ki jih posnamete z vašim telefonom. Tehnološke posodobitve omogočajo optimalno osvetlitev. Samodejna hitrost posnetkov, največji skok v videotehnologiji, hitrost sličic prilagodi vaši okolici, super nočna rešitev pa odpravi šum posameznega posnetka za visokokakovostne živahne fotografije in videe — na soncu ali pod zvezdami. S to funkcijo bodo tudi portreti postali nekaj posebnega, saj bodo zajeli več neverjetnih barv in podrobnosti.

Kamere pri modelih Galaxy S22 in S22 + nudijo dinamično in napredno obdelavo posnetih fotografij. Fotografije bodo vedno vrhunske in jih boste z veseljem delili tudi z drugimi na družbenih omrežjih. Pri obeh je na voljo 12 MP ultraširokotna kamera, 50 MP širokokotna kamera, 10 MP telefoto kamera s 3-kratno optično povečavo, spredaj pa je še 10 MP selfi kamera.

Še izboljšan model S22 Ultra ima zadaj kar štiri kamere: 12MP ultraširokokotna kamera, 108 MP širokokotna kamera, 10 MP telefoto kamera s 3-kratno optično povečavo, 10 MP telefoto kamera z 10-kratno optično povečavo. Vsi prijatelji bodo želeli selfi fotografije, saj bo vseh deset ljudi na fotografiji izpadlo čudovito in v središču. Te posnamete s sprednjo 40 MP kamero.

Se radi gibate, plešete in ste kralj ali kraljica plesne noči? Posnetki bodo mirovali tudi, ko boste vi v akciji. Kamera snema stabilne videe, brez zameglitev v premikanju. Funkcija samodejnega kadriranja bo omogočila, da v času premikanja ljudje na posnetku ostanejo v centru in ostri.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Najhitrejši čip do sedaj

Se vam čez dan mudi po sestankih, organizirate obšolske dejavnosti za svoje otroke, hkrati pa še morate hitro opraviti videoklic, zapisati opomnike in še skočiti v trgovino? Naporen dan in ogromno stvari, ki jih nikakor ne smete pozabiti. Ne glede na to kako in koliko časa uporabljate svoj pametni telefon, bo zmogljiv 4 nm procesor zagotovil neizmerno brezhibno izkušnjo. Hkrati pa bo to zmogljivost dopolnila še dolgotrajna vzdržljiva baterija. Pri modelu Ultra ta znaša kapacitete kar 5000 miliamperov, pri S22 + je to 4.500, pri osnovnem S22 pa 3.700 miliamperov. Vsi imajo tudi možnost hitrega polnjenja, tako da v primeru prazne baterije po kratkem času polnjenja že nemoteno nadaljujete z uporabo. Prej se bo izpraznila vaša baterija in se boste izmučeni zleknili v posteljo, kot jo bo porabil vaš telefon.

Dva telefona v enem

Kar dve seriji sta združili moči, da je nastal S22 Ultra. V spodjem delu telefona ima namreč S Pen pisalo, ki je značilno za Note serijo. Del zapuščine tako priljubljene serije, je sedaj dodalo piko na i še S22 seriji. S pisalom lahko hitro zapišemo ideje, skiciramo, izbiramo in brskamo – hkrati pa zapisane ideje hitro pretvorimo v računalniško pisavo. Vse tiste opomnike, za katere vas skrbi, da jih boste pozabili čez dan, lahko sedaj brez težav shranite v telefon. Bolje to, kot bi imeli povsod zalepljene samolepilne lističe. Ti pa se še hitro odlepijo in vaš opomnik odpihne veter, S22 Ultra pa je vedno pripravljen na nekaj novega.

Večji ali manjši, zeleni ali črni – vsi čudoviti

Takoj ob uporabi telefona se zazremo v zaslon – tu so torej tiste vsebine s katerimi upravljamo. Eden izmed najpomembnejših delov telefona je zagotovo zaslon, saj ravno vanj strmimo ves čas ob uporabi. Največji zaslon serije je modela Ultra, ki znaša 17,3 cm (6,8 palcev), S22 + 16,65 cm (6,6 palcev), S22 pa sicer najmanjši, ampak ne majhen s svojimi 15,39 cm (6,1 palca).

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Vsi modeli so opremljeni z zasloni Dynamic AMOLED 2x in vključujoč tehnologijo Vision Booster, ki poskrbi za prilagajanje svetlobe za optimalno gledanje. Okvir je izdelan iz Armor Aluminium – najmočnejšega aluminijastega okvirja Samsung, sprednjo in zadnjo stran pa pokriva Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Serija ima materiale, ki trajajo. Padec iz rok, mogoče ste ga ponesreči pahnili iz kavča, vam je padel v vodo ali ga je zmočil dež. Vse to so dogodki, ki bodo sedaj brezskrbni in boste le skomignili z rameni in nadaljevali z uporabo.

S22 serijo krasi tudi čudovita paleta barvnih odtenkov: od fantomsko črne, fantomsko bele, zelene in rožnato zlate, do edinstvene bordo rdeče, ki je na voljo le pri modelu Ultra. Za vsak okus se nekaj najde, zato si le izberite tistega, ki vam je najljubši in še opiše vaš karakter.

Youtube Premium za vse uporabnike serije

Če si želite omisliti čisto svoj pametni telefon, katerikoli iz S22 serije, pridobite tudi številne ugodnosti. Posebna ponudbe je tudi pri ogledu Youtube Premium, ki jo lahko izkoristite popolnoma brezplačno v obdobju štirih mesecev.

Uživajte v doživetju brez oglasov, brez povezave in s predvajanjem v ozadju, ki ga omogoča 5G Ponudba je na voljo do 1. marca 2023 vsem tistim, ki kupijo in aktivirajo katerokoli napravo (S22, S22+ ali S22 Ultra), ki izpolnjuje pogoje promocije, in še niso naročeni na storitev.

Oglejte si Youtube brez prekinitev v omrežju 5G.

Več o dostopu do Youtube Premium si lahko preberete na https://www.samsung.com/si/offer/youtube-premium-promo-2021/.

Foto: Samsung
Foto: Samsung