Foto: Mercator
Foto: Mercator
Foto: Mercator
Foto: Mercator

»Novega leta se vedno veselim, saj mi predstavlja nov in nepopisan list v knjigi življena. Eden od letošnjih ciljev je, da sem hvaležen za vse malenkosti, ki bogatijo naša življenja. Ena od teh je kava, ki me je takoj zjutraj nasmejala,« pravi mimoidoči, ki je na ulici užival v kavi Minute. Na prvi delovni dan leta 2022 poiščite Mercatorjeve »kofetarice«, simpatična dekleta, ki vam bodo v zameno za nasmeh podarile kupon za kavo Minute. Mercatorjeve »kofetarice« najdete med 6.30 in 12. uro v Ljubljani na Bavarskem dvoru in Kongresnem trgu, v Mariboru na Mlinski ulici, v Celju na Krekovem trgu, v Kopru na Titovem trgu, v Kranju na Maistrovem trgu, v Novi Gorici na Bevkovem trgu in v Novem mestu na Glavnem trgu. S kuponom si v kateri od Mercatorjevih trgovin nato na kavomatu privoščite svežo in dišečo kavo Minute.

Mercator pa je razveselil tudi zaposlene v bolnišnicah. V zahvalo za njihovo požrtvovalno delo v boju z epidemijo covida-19, so na UKC Ljubljana in 13 drugih bolnišnic dostavili kavo. V začetku leta bo najboljši sosed tako zbral približno 70.000 nasmehov in podaril prav toliko kav.

Priložnost za nasmeh in kavo Minute imate vsi. Če ste »kofetarice« zamudili, si na svoj pametni telefon naložite aplikacijo Moj M in nagrajeni boste z virtualnim kuponom za kavo. Do vključno 10. januarja pa lahko sodelujete tudi v nagradni igri na Mercatorjevem Instagram in Facebook profilu ter se potegujete za nagrado, brezplačno kavo Minute za vsak dan v letu!