V ceno vstopnice so vključene degustacije pri vseh razstavljalcih, tako vin kot žganih pijač. Vinarji bodo predstavljali več kot 500 etiket, na voljo bodo najboljša vina vrhunskih slovenskih vinarjev ter tuja vina, za katere je sicer potrebno odšteti več kot 100 € za steklenico.
Z vami bodo razstavljalci delili svoje izjemno znanje, ne zgolj pri pridelavi pijač, ampak tudi nasvete, katera vina pašejo h kakšnim jedem, katere kozarce izbrati za določeno vino, na kateri temperaturi postrežete vino in vse ostalo, kar vas zanima.
Svojo udeležbo na 3. TOP VINO by EVINO festivalu so že potrdile svetovno znane vinske kleti, med njimi Champagne Pol Roger, španska velikana Vega Sicilia in Bodegas Mauro, italijanska velika imena Tenuta di Biserno, Tua Rita, Elena Walch, La Spinetta ter predstavniki Casella Familly iz Avstralije.
Najprestižnejši dogodek, ki ponuja tudi vrhunsko kulinariko, bo 1. in 2. oktobra gostil tudi najboljše in najbolj znane slovenske vinarje in njihova vina. Marjan Simčič, Dolfo, vina Gašper, posestvo Burja, Pasji Rep, Sutor, Tilia, Herga, Familija, Movia, Edi Simčič in mnoga druga velika imena slovenske vinske scene se veselijo druženja z vami.
Prav tako se bodo festivala z veseljem udeležili predstavniki držav Adriatik regije, na festivalu se bodo predstavila vina vinskih kleti Kabola, Belaj, Škegro, Cilić in mnogi drugi.
TOP VINO by EVINO prinaša tudi močno zasedbo na segmentu t. i. spirits pijač, kjer boste obiskovalci festivala spoznavali najnovejše trende ter raznoliko ponudbo ginov, rumov, viskijev in mnogih drugih žganih pijač. Pridružili se bodo prijatelji iz Tesserona, Dictadorja in mnogih drugih uveljavljenih destilarn ter ravno tako domače blagovne znamke, kot so gin Brin, Monologue Tomaža Kavčiča, vinjak iz Brd, viljamovke in drugi.
Festival TOP VINO predstavlja priložnost, da se poglobite v raznolik svet vin in žganih pijač ter se srečate s strastnimi ustvarjalci teh izjemnih stvaritev. Je tudi priložnost za druženje s prijatelji. Ter pokušanje pijač, ki si jih ne moremo privoščiti vsak dan.