Bi si želeli imeti na novo prebeljeno sobo, stopnišče ali pa kar celo stanovanje? Sanjate o predelni steni, morda o spuščenem stropu v mansardi? Bi imeli novo kopalnico, pa ne veste kje bi začeli? Berite dalje in ne izgubljajte denarja po nepotrebnem.

Če načrtujete prenovo doma, kopalnice, prenovo okolice vaše hiše, izberite gradbenika po naših priporočilih. Za podrobnejši opis kliknite TUKAJ.

V primeru, da bi imeli novo škarpo, nov ali samo prenovljen in čist dimnik, zamenjane tlakovce ali novo fasado, smo za vas izbrali kvalitetne fasaderje, slikopleskarje in ostale obrtnike zaključnih del v gradbeništvu, ki poleg kvalitete izstopajo tudi po cenovno ugodni ponudbi svojih storitev. Za piko na i pa se lahko prav vsi pohvalijo tudi s tem, da prostor zapustijo čist in pospravljen. Mojstri, kjer gresta kakovost in cena z roko v roki.

Foto: Oglasno sporočilo/Center hitrih
Foto: Oglasno sporočilo/Center hitrih

Da bo odločitev lažja, smo za vas preverili nekaj podjetij, ki se ukvarjajo z zaključnimi deli v gradbeništvu po vsej Sloveniji. Za podrobnejši opis kliknite TUKAJ.

Če želite preveriti še več njihove ponudbe, morda rezervirati termin pri njih, pokličite na spodaj objavljene telefonske številke. Za začetek pa si preberite izbrane tri favorite:

AMONIKADEN d.o.o.

Linhartova ulica 8

2000 Maribor

GSM: 070 334663

Email: amonikaden@gmail.com

Zelo zanimivo podjetje, ki se ukvarja z rušitvami objektov. Če imate pred gradnjo najprej kaj za porušiti, so oni pravi naslov za vas. Podjetje so ustanovili leta 2017. Ker so kot gradbinci opazili, da morajo pred gradnjo vedno nekaj odstraniti ali pospraviti iz gradbišča, so v rušitvah našli poslovno priložnost. Rušitve izvajajo po celi Sloveniji in tudi po tujini. Njihova glavna prednost je odzivnost, saj po dogovoru kmalu pridejo do stranke in delo hitro opravijo do konca. Za manjše objekte se s stranko dogovorijo že v nekaj dneh. Smatrajo, da so boljši od konkurence, ker na delovnem mestu še nikoli niso imeli poškodb delavcev, saj varnost postavljajo na prvo mesto. Njihova konkurenca včasih odstopi od zahtevnosti, oni se lotijo vseh nivojev zahtevnosti. Lastnik vsem mladim, ambicioznim ljudem svetuje naslednje: Pot do uspeha je težka, zato naj se mladi najprej zaposlijo v nekem podjetju, tam najprej pridobijo potrebne izkušnje ter strokovna znanja in šele potem bodo lahko odprli svoje lastno podjetje. Prav tako je pomembno, da ima človek trden karakter. Danes je preveč ljudi, ki živijo pri starših in nikoli ne postanejo samostojni. Ko pride do problema, je potrebno samo riniti naprej. Obračati jadra, kakor veter piha. Se prilagajati trgu. Motivacijo črpajo iz enostavnega nauka: V življenju je potrebno nekaj delati. Lepo je gledati na to, kar si naredil. Delo daje osebno zadovoljstvo. Dajati podpis na vsako stvar, ki si jo naredil, ustvarja resnično srečo.

Res je, da rušijo objekte ampak po drugi strani so pokazali, da imajo tudi srce do ljudi, radi svetujejo predvsem mladim, kako v tem težkem svetu uspeti. Zato jih pokličite še danes.

5A PROJEKCIJA d.o.o.

Jurčkova cesta 25

1000 Ljubljana

GSM: 041 827233

Lastnik je pridobival talent že v osnovni šoli in v nadaljevanju tudi v gradbeni šoli, ko je z veseljem obiskoval tudi tehnični pouk.

V teh časih jim posel dobro gre. Odlikuje jih predvsem kvalitetno priporočanje strank, ki so bile zadovoljne z njimi, saj stranke smatrajo, da so strokovni in zelo kvalitetni. Specializirani so za segmentne suhomontažne sisteme, montažne hiše. Z deli lahko pričnejo kmalu, v roku treh mesecev. Njihova skrivnost do motivacije je ta, pravi lastnik, da je odkril talent že v mladih letih. Nasvet za mlade: Mladi naj se najprej zaposlijo v nekem podjetju, šele nato naj ustvarijo svoje lastno podjetje. Nadaljuje, da je potrebno imeti veselje do dela, sicer ni možno biti uspešen. Ni pa mu všeč, ker je na tgu ogromno nestrokovnih izvajalcev, ki nudijo neprimerne ponudbe. Pri tem obsoja tudi obrtno zbornico. Zato poizkušajo o kvaliteti ozaveščati množice. Les je njihova osnova konstrukcije, mavčne plošče pospešujejo gradnjo objektov. Po kratkem pogovoru z njimi, smo ugotovili, da imajo res ogromno znanja iz področja gradbeništva, so preverjeni, zato jih pokličite še danes in se dogovorite za termin.

ADIL GASHI d.o.o.

Gasilska cesta 29

4208 Šenčur

GSM: 041 666872

Email: info@adil.si

Lastnik je prišel v Slovenijo pred 32 leti kot navadni delavec brez vsega, zato je njegova zgodba toliko bolj motivacijska za ostale. Počasi in s trdim delom je pridobival izkušnje ter vsa potrebna znanja iz področja gradbeništva. Na začetku so v podjetju delali samo fasade. Kasneje so se lotili tudi novogradenj, urejanja okolice, polaganja tlakovcev, raznih obnov in sanacij. Pri delu jih zaradi dolgoletnih izkušenj odlikuje kvaliteta in cena.

Prav tako lahko pokličete ostale mojstre, ki se ukvarjajo z zaključnimi gradbenimi deli:

- 041 331 423, PIŠECE
- 070 370 552 , KRANJ
- 031 273 208 , POSTOJNA
- 031 310 007, LJUBLJANA
- 041 357 607 ,KRIŽEVCI PRI LJUTOMERU
- 051 733 072, TRBOVLJE
- 051 368 358, LOGATEC
- 031 600 441, APAČE
- 040 742 895, POLZELA

Pri delu verjamejo, da je potrebno biti zanesljiv. Če se drugi ne morejo zanesti nate, ti ne ne bodo mogli zaupati. Lahko se pohvalijo s tem, da v vseh letih niso imeli niti ene pritožbe, saj dela opravijo pošteno in pravočasno. Držijo se rokov, katere dogovorijo s strankami. Zato vsem mladim ambicioznim predlagajo, da mora vsakdo s svojim poslom pričeti popolnoma od začetka, kot vajenec. Samo tako človek dobi pravi občutek o tem, kako je potrebno delati, kako stvari tečejo in tako postane pozoren na vse detajle, ki ustvarijo končni projekt uspešen. Danes se lahko pohvalijo s tem, da imajo v ekipi nad dvajset usposobljenih ljudi. Disciplina in znanje sta formuli uspeha njihovega podjetja. Ker zgleda, da je podjetje zelo kvalitetno, jih pokličite še danes in se dogovorite z njimi za termin.

Pokličite izbranega ponudnika še danes ali pa preberite več informacij TUKAJ.

Želimo si, da bo vaš prostor vedno urejen in da boste domu, z veseljem rekli dom. Hvala za zaupanje.